O Μανωλάς «πέταξε» εκτός Champions League την Μπαρτσελόνα του Μέσι!
Με βασικό πρωταγωνιστή τον Έλληνα αμυντικό, Κώστα Μανωλά, η ομάδα της Ρώμης κατάφερε να επιτάξει την μεγάλη Μπαρτσελόνα και να την «πετάξει» εκτός 4άδας του Champions League.

Στους 4 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης όμως θα βρεθεί και η ομάδα της Λίβερπουλ που κέρδισε για δεύτερη φορά την ομάδα του Πεπ Γκουαρδόλια με 2-1, εκτός έδρας, με την ομάδα του Μάντσεστερ ωστόσο να φωνάζει δίκαια για κανονικό γκολ που δεν μέτρησε και ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της.

Η Ρόμα κέρδισε με σκορ 3-0 την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε που έστησε την Μπαρτσελόνα παθητικά με αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά να «τρέχει» προκειμένου να πετύχει το γκολ της πρόκρισης, καθώς στο προηγούμενο παιχνίδι η ομάδα της Βαρκελώνης είχαν επιβληθεί των “Ρωμαίων” με σκορ 4-1.

Σκόρερ της Ρόμα, εκτός του Κώστα Μανωλά που πέτυχε στο 82′ το γκολ της πρόκρισης ήταν στο 58′, με πέναλτι, ο Ντε Ρόσι και στο 6′ ο Τζέκο.

Σημειώνεται ότι ήταν εντυπωσιακή η Ρόμα έκανε την ανατροπή του αιώνα και βρέθηκε στα ημιτελικά του Champions League, επικρατώντας 3-0 της Μπαρτσελόνα.

Ο Μανωλάς έκανε… αυτοκρατορική εμφάνιση και με ένα τρελό γκολ έβαλε… φωτιά στα όνειρα των Καταλανών για κούπα!

«Ο Ντι Φραντσέσκο είπε πως θα εγκλωβίσει τον Μέσι; Πιστεύω πως ο Μέσι θα βρει τον τρόπο για να πετύχει αυτό που θέλει» είπε ο Βαλβέρδε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, αλλά στο σημαντικότερο ραντεβού της χρονιάς, ο Αργεντίνος σταρ και η ομάδα τους παρουσιάστηκαν… ασυνεπείς.

Η Μπάρτσα έκανε το χειρότερό της παιχνίδι, δεν είχε ούτε μια κλασική ευκαιρία, αντίθετα με τους Τζιαλορόσι που ήταν παντού, έτρεξαν όσο ποτέ άλλωτε κι έφτασαν σε έναν μοναδικό θρίαμβο!

Ενώ στο “Νησί” η Λίβερπουλ κατάφερε να βρεθεί στους 4 του Champions League με συνολικό σκορ 5-1. Τα σημερινά τέρματα πέτυχαν, για την ομάδα του Λίβερπουλ, ο Σάλαχ στο 56′ και ο Φιρμίνιο στο 77′.

Έτσι για ακόμη μια χρονιά ο Καταλανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πέπ Γκουαρδόλια, μένει εκτός 4άδας του Champions League!

Με  πληροφορίες από gazzetta. gr/emea.gr