Αθλητισμός

Ο Ομπάμα αποθέωσε Αντετοκούνμπο (vids)

Ο Ομπάμα αποθέωσε Αντετοκούνμπο (vids)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο νίκησαν και τους Ορλάντο Μάτζικ με 113-91 και συνεχίζουν να είναι αήττητοι διευρύνοντας το ρεκόρ τους σε 6-0, ενώ μέχρι και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα τους αποθέωσε.

Ο Μπάρακ Ομπάμα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας σε ομιλία του ότι ο Έλληνας φόργουορντ είναι σκέτη απόλαυση.

Η πορεία των Μπακς και οι εμφανίσεις του Αντετοκούνμπο βρίσκονται πάντα στο …ραντάρ του Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος χαρακτήρισε τα «Ελάφια» ως έναν βασικό λόγο για να επισκεφτεί κάποιος το Μιλγουόκι.

«Υπάρχουν πολλοί και καλοί λόγοι για να έρθεις στο Μιλγουόκι.Υπάρχουν οι Μιλγουόκι Μπρούερς που πραγματοποιούν πολύ καλή σεζόν και φυσικά τους Μπακς που βρίσκονται στο 4-0. Ο Γιάννης είναι σκέτη απόλαυση…», δήλωσε ο Ομπάμα, με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα στο άκουσμα του ονόματος του «Greek Freak».

Τα ελάφια δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα μιας και φρόντισαν στο πρώτο μέρος να εξασφαλίσουν μια μικρή διάφορα πάνω στην οποία έχτισαν στη συνέχεια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης έχοντας 21 πόντουυς με 9/12 δίποντα, 3/4 βολές, ενώ δεν πήρε προσπάθεια για τρίποντο σε 19 λεπτά που αγωνίστηκε.

Ο Μίντλεντον πέτυχε 18 κι ο Μπρόγκτον 16.

https://www.youtube.com/watch?v=FmojW1qmJr4

Για την ομάδα του Ορλάντο, ο Βούτσεβιτς πέτυχε 16 κι ο Όγκουστιν 11 ενώ οι Σίμονς και Φουρνιέ πρόσθεσαν από 10.

Τα δωδεκάλεπτα: 3025,35-26,28-17,20-23

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X