Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Κούγιας: Κατατέθηκαν μηνύσεις κατά Μπαλτάκου, Μάνταλου και των διαιτητών του ματς με την ΑΕΚ για σύσταση συμμορίας

Ολυμπιακός – Κούγιας: Κατατέθηκαν μηνύσεις κατά Μπαλτάκου, Μάνταλου και των διαιτητών του ματς με την ΑΕΚ για σύσταση συμμορίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αναφερόμενος στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ υποστήριξε τα εξής «Τα λάθη εις βάρος του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν 19, εκ των οποίων τα 17 στο πρώτο ημίχρονο.

 

Πρέπει να παρέμβει αμέσως εισαγγελέας. Καλώ τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κύριο Βρούτση, να παρέμβουν άμεσα. Προ ολίγης ώρας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε ενώπιον της εισαγγελίας Πειραιώς μήνυση με την οποία καταγγέλονται τα αδικήματα της συστάσεως συμμορίας και της διαπράξεως του κακουργήματος, όπου ορίζεται ότι όποιος επηρεάζει με παράνομες ενέργειες το αποτέλεσμα αγώνος που συμπεριλαμβάνεται σε στοιχηματική διοργάνωση τιμωρείται με φυλάκιση.

Η μύνηση είναι κατά των Μπαλτάκου, Φρόιτφελντ, Μάνταλου, Μαφιέλκα. Και κατά των δύο βοηθών του Μαφιέλκα. Και κατά του Κρίστιαν Μίχελ, του VAR. Και του Ανδρέα Μεϊντάνα, διαιτητή της ΕΠΣ Αχαϊας.

 

Ευχαριστώ την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που με βοήθησε να ανακαλύψουμε όσα καταγγείλαμε στον εισαγγελέα».  Αναλύουμε πως αυτή η εγκληματική συμμορία με δόλο πρώτου βαθμού επέλεξε έναν διαιτητή από τη Σλοβακία και βοηθούς και vAR από την ίδια χώρα, από πρωτάθλημα όπου βοά το στήσιμο αγώνων.

Στη μήνυσή μας πως αυτή η εγκληματική συμμορία με δόλο α’ βαθμού επέλεξαν έναν διαιτητή, βοηθούς και VAR από τη Σλοβακία, από ένα πρωτάθλημα που βοά παγκοσμίως στήσιμο των ποδοσφαιρικών αγώνων.

 

Επέλεξαν έναν διαιτητή, ο οποίος έχει κατηγορηθεί κατ’ επανάληψη στην ίδια του τη χώρα ότι δωροδοκείται για να διαιτητεύει αγώνες που περιλαμβάνονται στο στοίχημα και να επιφέρει αποτελέσματα που ο ίδιος επιθυμεί», ανέφερε σχετικά.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X