Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Εντόπισε δεξί μπακ και δεκάρι – Θα τους κλείσει όμως άμεσα;

ΠΑΟΚ: Εντόπισε δεξί μπακ και δεκάρι – Θα τους κλείσει όμως άμεσα;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στον ΠΑΟΚ «τρέχουν» για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας και αυτή να διεκδικήσει μέχρι τέλους τους αγωνιστικούς στόχους της.

Στη Μικράς Ασίας έχουν εντοπίσει ήδη το δεξί μπακ και το δεκάρι, που επιθυμούν να αποκτήσουν και ξεκινούν τις διεργασίες για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Το δεκάρι είναι μια θέση, στην οποία ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε όλο το καλοκαίρι να ενισχυθεί αλλά τελικά δεν τα κατάφερε χάνοντας αρκετούς παίκτες, με χαρακτηριστικότερη την υπόθεση Τζιοβίνκο, και δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση στους φιλάθλους.

Πέρα από την αναστάτωση, όμως δημιουργήθηκε και κενό στο ρόστερ των «ασπρόμαυρων» αφού πλέον ο Μπίσεσβαρ αναγκάζεται να παίζει χωρίς σταματημό σχεδόν σε όλα τα ματς, αφού δεν υπάρχει παίκτης ανάλογης ποιότητας να τον αντικαταστήσει.

Στη θέση του δεξιού μπακ ο «δικέφαλος» απέκτησε τον Τέιλορ, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας δεν είναι ικανοποιημένοι με τον Βραζιλιάνο μέχρι τώρα και αναζητούν παίκτη να ανεβάσει επίπεδο τους Θεσσαλονικείς.

Ο στόχος για το δεξί άκρο της άμυνας έχει διαφορετικά στοιχεία από τον Τέιλορ, μεγαλύτερες παραστάσεις και πιο ηγετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του.

Το βασικό θέμα, που προκύπτει, ωστόσο είναι εάν θα καταφέρει η ομάδα να κλείσει γρήγορα αυτές τις μεταγραφές ή αν θα φανούν οι παθογένειες των προηγούμενων μεταγραφικών περιόδων, που υπήρξε καθυστέρηση με αποτέλεσμα να χαθούν περιπτώσεις παικτών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X