Αθλητισμός

Παράθυρο αισιοδοξίας από επιχειρηματία για ΠΑΟ

Παράθυρο αισιοδοξίας από επιχειρηματία για ΠΑΟ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αχτίδα αισιοδοξίας για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Mr Chipita και κατά κόσμον Σπύρος Θεοδωρόπουλος αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να βγει η ομάδα του ΠΑΟ από το οικονομικό αδιέξοδο.

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος δεν είναι άγνωστος στην παναθηναϊκή οικογένεια, Στο παρελθόν, όπως αναφέρει το sportdog.gr έχει συνεισφέρει οικονομικά στον Παναθηναϊκό, βάζοντας to βάζοντας το χέρι στην τσέπη επί των ημερών του Γιάννη Αλαφούζου.

Συγκεκριμένα ο γνωστός επιχειρηματίας ενίσχυε οικονομικά την ΠΑΕ κάθε χρόνο με 500.000 ευρώ, ενώ φέρεται να προσέφερε και 300.000 ευρώ στην ΚΑΕ μέσω χορηγίας. Γενικώς έχει αποδειχθεί από τα προηγούμενα χρόνια, ότι αποτελεί κάτι σαν στάση ζωής να βάζει κάποια χρήματα ετησίως στον Παναθηναϊκό, κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, χωρίς να προβάλλεται ιδιαίτερα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σπύρος Θεοδωρόπουλoς έχει δραστηριοποιηθεί τις τελευταίες εβδομάδες,, παίρνοντας ο ίδιος τηλέφωνα πρώην παίκτες του συλλόγου και ζητώντας κινητοποίηση, ενώ πιθανότατα τη Δευτέρα το μεσημέρι σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών έχει αποφασίσει να συναντηθεί από κοινού με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού, χωρίς να είναι προς το παρόν γνωστά συγκεκριμένα ονόματα.

Η συνάντηση αυτή θα αφορά τη συζήτηση ενός πλάνου που έχει στο μυαλό του ο επιχειρηματίας για να βοηθηθεί οικονομικά ο Παναθηναϊκός ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει τους επόμενους σημαντικούς μήνες και μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

Article Cover

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X