VIDEO

Η Ρεάλ ισοπέδωσε τη Γιουβέντους με σκορ 3-0 (vid)

Η Ρεάλ ισοπέδωσε τη Γιουβέντους με σκορ 3-0 (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τον εφιάλτη του περσινού τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ έζησε ξανά η Γιουβέντους. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφού άνοιξε το σκορ, στη συνέχεια με μυθικό ψαλίδι τέλειωσε τους μπιανκονέρι που είδαν τη Ρεάλ Μαδρίτης να φεύγει με σκορ 3-0 από το Τορίνο.

Συγκεκριμένα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μόλις στο 3ο λεπτό πέτυχε το γρηγορότερο τέρμα του στο Champions League και έγινε ο πρώτος στην ιστορία που σκοράρει σε 10 συνεχόμενα ματς στο θεσμό ενώ στο 64′ νίκησε τον Μπουφόν με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι, με το 119ο τέρμα του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση να είναι ίσως και το ομορφότερο που έχει χαρίσει στο ποδοσφαιρικό κοινό ο Πορτογάλος σούπερ σταρ (χειροκροτήθηκε και από φίλους της ιταλικής ομάδας).

Στο 66′ ο Ντιμπάλα άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες παίρνοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 72′ η Ρεάλ μετέτρεψε τη βραδιά της από ιδανική σε μεγαλειώδη, με τον Ρονάλντο να βγάζει ασίστ και τον Μαρσέλο να γράφει το τελικό 3-0 περνώντας και τον Μπουφόν και σκοράροντας σε κενή εστία.

Γιουβέντους: Μπουφόν, Ντε Σίλιο, Μπατσάλι, Κιελίνι, Ασαμόα (69′ Μάντζουκιτς), Κεντίρα (75′  Κουαδράδο), Μπεντανκούρ, Ντόουγκλας Κόστα (69′ Ματουιντί), Σάντρο, Ντιμπάλα, Ιγκουαΐν

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κρόος, Καζεμίρο, Μόντριτς (82′ Κόβατσιτς), Ίσκο (75′ Ασένσιο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (59′ Λούκας Βάθκεθ)

Θαυμάστε τον Κριστιάνο Ρονάλντο:

Σημειώνεται ότι για να μην περάσει η Ρεάλ στα ημιτελικά θα πρέπει να μην κατέβει στον επαναληπτικό του Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

  • Σεβίλλη – Μπάγερν Μονάχου 1-2 (31′ Σαράμπια / 37′ (αυτ.) Χεσούς Νάβας, 68′ Τιάγκο Αλκάνταρα)

Η Μπάγερν Μονάχου κουβαλούσε τον τίτλο του φαβορί πηγαίνοντας στην Ανδαλουσία για το πρώτο ματς με την Σεβίλλη και έδειξε στην πράξη πως δεν θέλει να την… πατήσει όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έπεσε “θύμα” των Ισπανών στην προηγούμενη φάση…

Σεβίλλη: Σόρια, Νάβας, Κιάερ, Λενγκλέ, Εσκουδέρο, Ενζονζί, Πισάρο, Σαράμπια, Βάσκες, Κορέα (78′ Σάντρο), Μπεν Γεντέρ (80′ Μουριέλ)

Μπάγερν: Ούρλιχ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Μπερνάτ (46′ Ραφίνια), Χάβι Μαρτίνεθ, Βιδάλ (36′ Χάμες Ροντρίγκες), Αλκάνταρα, Μίλερ, Ριμπερί, Λεβαντόβσκι

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X