Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέδο: “Αρνείται την κατηγορία, υπάρχουν ακλόνητα στοιχεία” λέει ο δικηγόρος του

Ρούμπεν Σεμέδο: “Αρνείται την κατηγορία, υπάρχουν ακλόνητα στοιχεία” λέει ο δικηγόρος του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αρνείται την κατηγορία που του προσάπτεται ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για ομαδικό βιασμό 17χρονης.

Ο συνήγορος του 27χρονου Πορτογάλου αμυντικού, Σταύρος Γεωργόπουλος, ξεκαθάρισε πως «ο εντολέας μου αρνείται την κατηγορία» και δήλωσε, εμμέσως, πως όλα έγιναν με τη θέληση της έφηβης.

«Θα ήθελα, όμως, να σας πω το εξής: σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα στα ΜΜΕ, να σας καταγγείλω όλους, ότι το κάνατε αυτό με τη βία. Εγώ που ήρθα εδώ και οικειοθελώς κάνω αυτή τη δήλωση, μόλις φύγω να μετανοήσω και να σας καταγγείλω για ποινικό αδίκημα. Θα πρέπει όταν καταγγείλουμε κάτι αυτό να υποστηρίζεται και με κάποια συμπεριφορά η οποία εκδηλώνεται και σε κάποιο χρονικό διάστημα» σημείωσε, χαρακτηριστικά.

Επανέλαβε πως είναι «παντελής η άρνηση της κατηγορίας» από τον Ρούμπεν Σεμέδο και έκανε λόγο για «στοιχεία τα οποία είναι ακλόνητα και αποκλείουν να έχει συμβεί αυτό για το οποίο καταγγέλθηκε».

Παράλληλα, προανήγγειλε πως η νομική πλευρά του ποδοσφαιρική θα καταθέσει «πλήρες υπόμνημα προς την αξιότιμη κυρία ανακρίτρια».

Όσον αφορά στο φερόμενο ως θύμα, ισχυρίστηκε πως είπε στον εντολέα του ότι είναι 19 ετών.

«Η ίδια είχε πει ότι είναι 19, αν την δείτε κι εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει για 23, 26. Αυτή τη στιγμή το πρόβλημα δεν είναι η ηλικία, το πρόβλημα νομικά είναι αν υπήρξε οικειοθελής κάποια επαφή. Το σίγουρο είναι ότι υπήρξε μια παρέα ή όποια ήταν μαζί για 15 ώρες σχεδόν και είναι αδιανόητο να λέει κανείς ότι υπήρξε βιασμός» κατέληξε.

Σημειώνεται πως η εισαγγελία άσκησε νωρίτερα σήμερα δίωξη για ομαδικό βιασμό στον 27χρονο και έναν 40χρονο Νιγηριανό, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 17χρονης, διασκέδαζε σε ένα μπαρ στον Ωρωπό με τον Ρούμπεν Σεμέδο και εκείνος τη μέθυσε και την οδήγησε στο σπίτι του στα νότια προάστια της Αττικής. Εκεί ήταν και ο 40χρονος.

Στη συνέχεια, όπως είπε, πάντα, η ανήλικη, οι δύο άνδρες τη βίασαν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X