Αθλητισμός

Σάλος με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Σκότωσε λιοντάρι και πήρε το κεφάλι για τρόπαιο

Σάλος με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Σκότωσε λιοντάρι και πήρε το κεφάλι για τρόπαιο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα Expressen κι έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στην πατρίδα του ηγέτη της Μίλαν. Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα Πηλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr από αστυνομικές πηγές, ο δράστης εντοπίστηκε, ύστερα από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ και η Ασφάλεια του Βόλου, κοντά στην Περιφερειακή οδό.Λίγο νωρίτερα, ο δράστης είχε διαφύγει της σύλληψης τρέχοντας μέσα στα καλντερίμια της Μακρινίτσας, αφού σκότωσε τη σύζυγό του και τον αδερφό της.

Να θυμίσουμε ότι Ιμπραΐμοβιτς έχει παρομοιάσει πολλές φορές τον εαυτό του με τον «βασιλιά της ζούγκλας» και σύμφωνα με το δημοσίευμα το 2011 σε ένα ταξίδι του στην Αφρική σκότωσε ένα λιοντάρι και πήρε για τρόπαια το δέρμα, το σαγόνι και το κεφάλι του.

Τη συγκεκριμένη περίοδο ο Ζλάταν είχε μόλις έναν χρόνο που είχε αποκτήσει την κυνηγετική του άδεια. Μάλιστα, το νεκρό ζώο κρατήθηκε για ένα έτος σε ασφαλές μέρος πριν σταλούν στον Σουηδό «σταρ» τα μέλη που ήθελε.

Όπως τονίζεται το λιοντάρι είναι προστατευόμενο είδος, καθώς ο πληθυσμός του στη «μαύρη ήπειρο» έχει μειωθεί ως και 50%. Κάθε χρόνο, όμως, τουρίστες επισκέπτονται την Αφρική και σκοτώνουν για να διακοσμήσουν τα σπίτια τους.

Σύμφωνα με την Expressen, 82 άτομα στη Σουηδία έχουν από ένα λιοντάρι για τρόπαιο κι όπως φαίνεται ένας εξ αυτών είναι ο Ιμπραΐμοβιτς.

Βίντεο από το ασύλληπτο φονικό: Μακελειό με δύο νεκρούς στην Μακρινίτσα (vid)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X