Αθλητισμός

Super League 2: Φινάλε και στον Βόρειο όμιλο – Οι βαθμολογίες σε πλέι οφ και πλέι άουτ

Super League 2: Φινάλε και στον Βόρειο όμιλο – Οι βαθμολογίες σε πλέι οφ και πλέι άουτ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος και στον Α’ όμιλο (Βόρειος) της Super League 2. Ο Μακεδονικός πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ μετά τα παιχνίδια της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Φινάλε στην κανονική περίοδο της Super League 2 με υποβιβασμό Τηλυκράτη – Η βαθμολογία σε πλέι οφ και πλέι άουτ

Οι Πράσινοι της Θεσσαλονίκης απέσπασαν ισοπαλία 0-0 από την ΑΕΚ Β΄ στο Σεραφίδειο και εξασφάλισαν την προνομιούχο πέμπτη θέση, ένα βαθμό μπροστά από τον ΠΑΟΚ Β΄, ο οποίος νίκησε με 3-0 τη Νίκη Βόλου.

Η ΑΕΛ επικράτησε με 3-1 στο Πολύκαστρο του υποβιβασμένου Απόλλωνα Πόντου και θα εκκινήσει τα πλέι οφ με διαφορά τριών βαθμών από τον προπορευόμενο Λεβαδειακό. Στα πλέι οφ θα συμμετάσχουν οι Λεβαδειακός, ΑΕΛ, Νίκη Βόλου, ΑΕΚ Β’ και Μακεδονικός σε ένα μίνι πρωτάθλημα οχτώ αγωνιστικών και η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή θα πάρει το εισιτήριο για τη Super League. Σε περίπτωση που η ΑΕΚ Β τερματίσει πρώτη, τότε θα προβιβαστεί η δεύτερη ομάδα του ομίλου.

Στα πλέι άουτ, εκτός του ΠΑΟΚ Β΄, θα συμμετάσχουν ο Ηρακλής, η Αναγέννηση Καρδίτσας, η Κοζάνη, ο Καμπανιακός και ο Αιολικός. Μάλιστα οι τρεις τελευταίοι του μίνι πρωταθλήματος θα υποβιστούν ακολουθώντας τον δρόμο του Απόλλωνα Πόντου, που «έπεσε» απευθείας στη Γ’ Εθνική.

Η βαθμολογία των πλέι οφ
1. Λεβαδειακός 28
—————————————-
2. ΑΕΛ 25
3. Νίκη Βόλου 16
4. ΑΕΚ Β’ 16
5. Μακεδονικός 16

Η βαθμολογία των πλέι άουτ
6. ΠΑΟΚ Β’ 15
7. Ηρακλής 15
8. Αναγέννηση Καρδίτσας 15
——————————————————-
9. Κοζάνη 12
10. Καμπανιακός 12
11. Αιολικός 10

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X