Αθλητισμός

Super League: Η 24η αγωνιστική κορυφώνεται σήμερα

Super League: Η 24η αγωνιστική κορυφώνεται σήμερα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Super League:Ένα απ’ τα συναρπαστικότερα πρωταθλήματα όλων των εποχών, είναι το φετινό. Λίγο καιρό πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Super League, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ασφάλεια την κατάληξη της σεζόν για τη «μάχη» της κορυφής. Εκεί όπου τέσσερις ομάδες έχουν στόχο τον τίτλο.

Η 24η αγωνιστική κορυφώνεται σήμερα με το κυρίως πιάτο. Περιλαμβάνοντας πέντε αναμετρήσεις, στις τρεις εκ των οποίων αγωνίζονται ομάδες που βρίσκονται στο κυνήγι της κορυφής και δεν έχουν κανένα δικαίωμα γκέλας. Ειδικά μετά το εύκολο πέρασμα της ΑΕΚ από την έδρα της Λαμίας.

Στο Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται απ’ τον Παναιτωλικό, σε ματς που «καίγεται» να επιστρέψει στα χαμόγελα. Με τις μνήμες νωπές απ’ τον αποκλεισμό κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο «δικέφαλος» μετρά δύο συνεχόμενες αποτυχίες στο πρωτάθλημα (ισοπαλία με ΑΕΚ και ήττα απ’ τον Ολυμπιακό στην Τούμπα). Αυτό θέλει να το αλλάξει πάση θυσία κόντρα στους Αγρινιώτες. Ο Παναιτωλικός την ίδια ώρα θέλει αποτέλεσμα καθώς είναι μόλις στο +3 απ’ την τελευταία θέση της βαθμολογίας και σε καμία περίπτωση δεν έχει ήσυχο το κεφάλι του.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο ανεβασμένος αγωνιστικά και ψυχολογικά Ολυμπιακός, έχει μπει ξανά στο κόλπο του πρωταθλήματος μετά το εντυπωσιακό «διπλό» στην Τούμπα. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα ψάξει μια ακόμη νίκη, υποδεχόμενη τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες μοιάζουν να έχουν… χάσει το τρένο των πλέι οφ, αλλά δεδομένα θα κυνηγήσουν θετικό αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο όπου πανηγύρισε την πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ, με πολλά προβλήματα υποδέχεται την ουραγό Κηφισιά. Οι «πράσινοι» μετά την γκέλα κόντρα στη Λαμία, θέλουν πάση θυσία τη νίκη και μάλιστα με όσο το δυνατόν πιο εμφατικό τρόπο γίνεται.

Το πρόγραμμα ανοίγει το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ, με τις δύο ομάδες εδώ και χρόνια να έχουν σημαντική κόντρα. Βαθμολογικά οι γηπεδούχοι «καίγονται» όντας στον πάτο της βαθμολογίας, ενώ οι Κρητικοί είναι στο +7 απ’ τις τελευταίες θέσεις και δεν αγχώνονται πλέον.

Τέλος, ο Άρης υποδέχεται τον Βόλο. Οι «κίτρινοι» ουσιαστικά έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στο να διατηρηθούν σε καλό ρυθμό ενόψει του μεγάλου τους στόχο στο Κύπελλο. Η ομάδα της Μαγνησίας απ’ την άλλη, απέχει μόλις 1 βαθμό απ’ την τελευταία θέση και «καίγεται» για βαθμούς.

Super League 24η αγωνιστική:

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Λαμία-ΑΕΚ 1-3

Πανσερραϊκός-Ατρόμητος 0-0

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

16:30 ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ Novasports Prime

17:00 Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ Cosmote Sport 1

18:00 Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης Cosmote Sport 2

19:30 Άρης-Βόλος Novasports Prime

20:00 Παναθηναϊκός-Κηφισιά Cosmote Sport 1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΕΚ 24 55

1. ΠΑΟΚ 23 51

2. Παναθηναϊκός 23 51

4. Ολυμπιακός 23 47

5. Άρης 23 38

6. Λαμία 24 34

7. Αστέρας Τρίπολης 23 30

8. Πανσερραϊκός 24 24

9. Ατρόμητος 24 24

10. ΟΦΗ 23 23

11. Παναιτωλικός 23 19

12. ΝΠΣ Βόλος 23 17

13. ΠΑΣ Γιάννινα 23 16

14. Κηφισιά 23 16

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X