Αθλητισμός

Super League: Τέλος ο Μπένετ!

Super League: Τέλος ο Μπένετ!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Super League: Την παραίτησή του από την προεδρεία της ΚΕΔ υπέβαλλε ο Στιβ Μπένετ με επιστολή στην οποία αναφέρει ότι δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά μετά την παρέμβαση του Τάκη Μπαλτάκου για τον διαιτητή του ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ.

Την παραίτησή του από την ηγεσία της ΚΕΔ υπέβαλλε το πρωί του Σαββάτου (23/9) ο Στίβ Μπένετ.

Με επιστολή που δημοσιοποίησε ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, τονίζει ότι δεν είχε άλλη επιλογή μετά την παρέμβαση του προέδρου της ΕΠΟ για να αλλάξει ο ορισμός Ελλήνων διαιτητών στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής του Στιβ Μπένετ:

«Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι. Με πολύ μεγάλη μου λύπη σαν ενημερώνω για την απόφαση μου να παραιτηθώ από τη θέση του αρχιδιαιτητή της επιτροπής των διαιτητών.

Δεν μου έμεινε καμία άλλη επιλογή, μετά την παρεμβολή του προέδρου της ομοσπονδίας, στο παιχνίδι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ όπου είχα ορίσει ελληνική ομάδα διαιτητών.

Ο Πρόεδρος πήγε στη UEFA, προκειμένου να βρει ομάδα ξένων και στη συνέχεια περίμενε να ανακοινώσω την αλλαγή ως απόφαση της ΚΕΔ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου μου εδώ, ενεργούσα με ακεραιότητα, ειλικρίνεια, αλλά το πιο σημαντικό μέσα σε αυτό πλαίσιο των κανονισμών για τους διαιτητές της UEFA και της FIFA.

Δυστυχώς, η Ομοσπονδία δε φαίνεται να θέλει να ακολουθήσει τον ίδιο τρόπο.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη και τη φιλία σας κατά τη διάρκεια της παραμονής μου εδώ – θα μου λείψετε όλοι τρομερά, αλλά ελπίζω ότι θα συνεχίσετε να πιέζετε τον εαυτό σας ακόμα περισσότερο για να είστε οι καλύτεροι.

Πάντα πίστευα ότι παίρνεις αυτό που σου αξίζει στη ζωή και αυτό ισχύει και για τη διαιτησία. Όσο πιο σκληρά δουλεύεις τόσο περισσότερη επιτυχία θα έχεις. Προσέξτε και καλή τύχη, ήταν χαρά να συνεργαστώ μαζί σας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X