Auto - Moto

Bugatti Veyron: Η συντήρησή της… στοιχίζει όσο ένα σπίτι! video

Bugatti Veyron: Η συντήρησή της… στοιχίζει όσο ένα σπίτι! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εντάξει, είναι supercar. Εντάξει, οι επιδόσεις της είναι… από άλλο πλανήτη! Και από… εκεί, από άλλο πλανήτη δηλαδή, είναι και τα κόστη για να την συντηρείς! Ο λόγος για… οποιαδήποτε Bugatti, με κάποια μοντέλα ιδιαίτερα να προκαλούν… ζάλη!

Η Bugatti Veyron με τα… πανάκρινα λάδια και τα service!

Η τιμή αγοράς μιας Veyron, πριν την αντικατάστασής της από τη νέα Chiron, ξεπερνούσε τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Πλέον, στις μεταχειρισμένες επιλογές ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να βρει το μοντέλο της Bugatti σε τιμές λίγο πάνω από τα 700.000 ευρώ.

Πόσα χρήματα, όμως, χρειάζεται κάποιος να έχει στην κατοχή του αυτό το αυτοκίνητο, πέραν του αστρονομικού κόστους αγοράς;

Προσδεθείτε! Νέα Jaguar F-Type με έως και 575 ίππους! video

Όπως προκύπτει και από το παρακάτω βίντεο ενός Αμερικανού youtuber, το κόστος αλλαγής λαδιών φτάνει τα 25.000 δολάρια και η αντικατάσταση των ελαστικών κάθε 2-3 χρόνια απαιτεί 38.000 δολάρια. Παράλληλα, η Bugatti προτείνει αλλαγή των ζαντών κάθε 16.000 χιλιόμετρα, οπότε συνυπολογίστε ακόμη 50.000 δολάρια.

Τέλος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οι πρώτες επισκέψεις σε συνεργείο της φίρμας κοστίζουν περίπου 100.000 δολάρια για…γενικές υπηρεσίες.

Όπως αναφέρει και το, newsauto, η Bugatti Veyron κινείται από έναν βενζινοκινητήρα 8 λίτρων W16 με 4 τούρμπο και ισχύ που ξεπερνά τα 980 άλογα. Η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 407 χλμ./ώρα.

 

Οδηγούσε μηχανή και… τον έφαγε το καμάκι! Απίστευτο τροχαίο! video

Τουλάχιστον… θαυμάστε την Bugatti στα βίντεο γιατί από κοντά… μάλλον είναι δύσκολο!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X