Διεθνή

Αντζελίνα Τζολί Μπραντ Πιτ πάλι μαζί-Το μυστήριο με το διαζύγιο

Αντζελίνα Τζολί Μπραντ Πιτ πάλι μαζί-Το μυστήριο με το διαζύγιο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Ο χωρισμός κράτησε ακριβώς ένα χρόνο. Το Σεπτέμβριο του 2016 έσκασε σαν βόμβα το διαζύγιό της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ, ενώ τον φετινό Σεπτέμβριο οι πληροφορίες κάνουν λόγο για επανένωση και νέα προσπάθεια.
Αν είναι πραγματική ή επικοινωνιακή, για να προωθήσουν νέες ταινίες ο χρόνος θα δείξει. Το γεγονός ότι θα συνεχιστούν οι διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου βάζει ψύλλους στα αυτιά, παρότι οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι είναι απλά ένα κομμάτι χαρτί που δεν τους εμποδίζει να κάνουν μια καινούργια αρχή. 
Η καθοριστική συνάντηση των δύο λέγεται πως έγινε πριν από μερικές εβδομάδες σε ένα διαμέρισμα στο Μπέβερλι Χιλς όταν για πρώτη φορά, μετά από πολύ καιρό, βρέθηκαν τετ α τετ ενώπιον των δικηγόρων τους.
«Ακολούθησαν πολλά κλάματα. Δεν άφησαν τίποτα ανοιχτό. Εκείνη τη στιγμή αποφάσισαν να κάνουν μια φρέσκια αρχή» περιέγραψε τι συνέβη ο βιογράφος του ζευγαριού Ίαν Χαλπερίν.
Όταν χώρισαν είχαν ακουστεί «βαριές κουβέντες» για ποτό, ναρκωτικά και έναν καβγά του Πιτ με τον γιό τους Μάντοξ, που προκάλεσε, μάλιστα, και έρευνα από το FBI.
Αλλά στη συνάντηση στο Μπέβερλι Χιλς με τη βοήθεια ενός «διαιτητή», του ανθρώπου που ανέλαβε έκτοτε τις διαπραγματεύσεις για το διαζύγιό τους, κατάλαβαν ότι αγαπάνε ακόμα ο ένας τον άλλο.
Σύμφωνα με την Daily Mail το ζευγάρι εργάζεται συνειδητά για την επανένωσή του μετά από εντατικές θεραπείες.
«Η Αντζελίνα ήταν εξοργισμένη για όσα είχαν συμβεί και ειδικά για τον καβγά με τον Μάντοξ. Κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσαν να τα βρουν ξανά. Αλλά και οι δύο κατάλαβαν ότι είναι πιο ευτυχισμένοι όταν είναι μαζί» προσθέτει ο Χαλπερίν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X