Διεθνή

Διπλό έγκλημα στην Αλβανία: Η δολοφονία δύο αδελφών αποκάλυψε κύκλωμα πώλησης βρεφών στη Θεσσαλονίκη (vid)

Διπλό έγκλημα στην Αλβανία: Η δολοφονία δύο αδελφών αποκάλυψε κύκλωμα πώλησης βρεφών στη Θεσσαλονίκη (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια υπόθεση διπλής γυναικοκτονίας συγκλονίζει την Αλβανία. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δολοφονήθηκαν δύο αδελφές στα Τίρανα.

Οι συγγενείς τους καταγγέλλουν ότι ο άντρας που έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει το έγκλημα, εξέδιδε για χρόνια τις δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη, τις άφηνε έγκυες και στη συνέχεια τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους.

“Έχουν πουληθεί πάνω από 10 μωρά”, λέει η αδελφή των δύο θυμάτων σε τηλεοπτικό κανάλι της Αλβανίας, ενώ ο αδελφός τους καταγγέλλει ότι ο δράστης απειλούσε και βασάνιζε τις δύο γυναίκες, όταν εκείνες δεν ήθελαν να πουλήσουν τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία που κατέθεσε ο αδερφός των θυμάτων, ο δράστης έβγαζε τα μωρά από το μαιευτήριο με τη βοήθεια δικηγόρου.

Ο 59χρονος δράστης θέλησε να κλείσει για πάντα τα στόματα των θυμάτων του, όταν αντιλήφθηκε ότι θα αποκάλυπταν τον εφιάλτη που ζούσαν στα χέρια του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο δολοφόνος μπήκε με καλάζνικοφ στο διαμέρισμα μίας εκ των αδελφών, σκοτώνοντας και τις δύο, αφού είχε υποψιαστεί πως θα αποκάλυπταν όσα δεινά έχουν βιώσει κοντά του εδώ και πολλά χρόνια, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά.

Την ίδια ώρα, έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για την αγοραπωλησία των βρεφών, αν και ο δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

ΣτΕ: Νόμιμα τα περιοριστικά μέτρα στις Εκκλησίες γα τα Θεοφάνεια

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X