Διεθνή

Εκλογές ΗΠΑ: Η Μελάνια Τραμπ αναμένεται να διατηρήσει τη σιωπή της

Εκλογές ΗΠΑ: Η Μελάνια Τραμπ αναμένεται να διατηρήσει τη σιωπή της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ δεν αναμένεται να κάνει οποιαδήποτε είδους δημόσια δήλωση ή σχόλιο σήμερα, ούτε προς υποστήριξη των προσπαθειών του συζύγου της να αμφισβητήσει τη νίκη του Τζο Μπάιντεν, ούτε για να αναγνωρίσει τη νίκη του Μπάιντεν, δήλωσε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Από τα παρασκήνια, «έχει κλειστεί στον εαυτό της» και δεν έχει συμμετάσχει σε καμία συνεδρία στρατηγικής με άλλα μέλη της οικογένειας του Τραμπ ή ανώτερα στελέχη της διοίκησης, αναφέρει η πηγή που γνωρίζει τις δραστηριότητες του Τραμπ.

Η Μελάνια έχει να ακουστεί δημοσίως από το πρωί της Τρίτης, όταν και ψήφισε στη Φλόριντα, λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι αισθάνθηκε «υπέροχα». Ενώ εμφανίστηκε με τον πρόεδρο Τραμπ, ο οποίος παρακολουθούσε τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης το βράδυ της 3ης Νοεμβρίου από την ανατολική πτέρυγα του Λευκού Οίκου, εκείνη δεν είπε τίποτα.

Την Παρασκευή, η πρώτη κυρία έκανε tweet για το “Be Best” σε ένα μήνυμα που δεν σχετίζεται με τις εκλογές.

Σε αντίθεση με τα παιδιά και τον σύζυγό της, η Μελάνια δεν έχει κάνει καμία δήλωση δημοσίως σχετικά με τις εκλογές, κάτι που είναι αξιοσημείωτο για την Πρώτη Κυρία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X