Διεθνή

Φρίκη στις ΗΠΑ: 13χρονος πάνω από την κοιμισμένη μητέρα του πριν τη σκοτώσει με μαχαίρι

Φρίκη στις ΗΠΑ: 13χρονος πάνω από την κοιμισμένη μητέρα του πριν τη σκοτώσει με μαχαίρι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φρίκη στις ΗΠΑ: Ανατριχιαστικές εικόνες καταγράφηκαν και δείχνουν τον 13χρονο μαθητή από τη Φλόριντα ,που κατηγορείται ότι σκότωσε τη μητέρα του που κοιμόταν, πάνω από το κρεβάτι της, λίγο πριν την μαχαιρώσει.

Μάλιστα όπως φαίνεται δίπλα κοιμόταν στην κούνια η νεογέννητη αδερφή του.

Οι ασπρόμαυρες εικόνες με χρονική σφραγίδα που κοινοποίησε η Εισαγγελία του Μαϊάμι-Ντέιντ τη Δευτέρα δείχνουν τον Ντέρεκ Ρόζα να στέκεται πάνω από τη μητέρα του, Ιρίνα Γκαρσία, ενώ εκείνη κοιμόταν στο κρεβάτι της στις 12 Οκτωβρίου.

Λίγο μετά τις 11 εκείνο το βράδυ, η Ρόζα φαίνεται να σκύβει πάνω από τον Γκαρσία. Περίπου μισή ώρα αργότερα, τηλεφώνησε στο 911 για να αναφέρει τη δολοφονία της.

Η 39χρονη γυναίκα είχε γεννήσει πριν από 14 ημέρες ένα χαριτωμένο κοριτσάκι που επίσης εμφανίζεται στα πλάνα, αφού η κούνια του ήταν δίπλα στο κρεβάτι της μητέρας του τη μοιραία νύχτα.

Σε μία απο τις φωτογραφίες, που καταγράφηκε στις 22.23 εκείνη τη νύχτα, η Γκαρσία εμφανίζεται στο κρεβάτι της αγκαλιά με το νεογέννητο κοριτσάκι της. Μόλις 40 λεπτά αργότερα, στις 23.00, η κάμερα του baby monitor κατέγραψε το δωμάτιο με σβηστά τα φώτα. Το μωρό είναι πλέον στην κούνια του και πάνω από την κοιμισμένη γυναίκα στο κρεβάτι στέκεται απειλητικά ο έφηβος Ντέρεκ Ρόζα, ο οποίος μισή ώρα αργότερα θα καλούσε την Άμεση Δράση για να ομολογήσει την ειδεχθή πράξη του.

Στις εικόνες που δημοσιεύει η New York Post περιλαμβάνεται και μια σοκαριστική σέλφι που ο 13χρονος πιστεύεται ότι έστειλε σε φίλο του μετά το στυγερό έγκλημα. Ο έφηβος ποζάρει ανέμελα με τη γλώσσα έξω, κάνοντας μια χειρονομία, ενώ στο χέρι του διακρίνεται μια κόκκινη ουσία που είναι πιθανόν το αίμα της μητέρας του.

Το αποδεικτικό υλικό περιλαμβάνει επίσης φωτογραφίες από το ένα μαχαίρι με ροζ λαβή που φαίνεται να είναι καλυμμένο με αίμα, και είναι πιθανώς το όπλο του εγκλήματος.

Η φωτογραφία που έστειλε

Κατά τη διάρκεια της κλήσης του στην Άμεση Δράση τη βραδιά του φόνου, ο Ρόζα ομολόγησε τον φόνο της μητέρας του και το γεγονός ότι έστειλε στη συνέχεια μια φωτογραφία σε έναν φίλο. Ο 13χρονος, που σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν αριστούχος στο σχολείο, φέρεται να είπε στην τηλεφωνήτρια ότι αρχικά σκόπευε να αυτοκτονήσει με ένα όπλο που βρισκόταν στο σπίτι αλλά τελικά διαπίστωσε ότι δεν ήθελε να το κάνει.

Την βραδιά που έγινε το έγκλημα ο σύζυγος της Γκαρσία και πατριός του Ρόζα, που είναι οδηγός φορτηγού, έλειπε στη δουλειά. Το μωρό που ήταν ξαπλωμένο στην κούνια ενώ η μητέρα του δολοφονούνταν ακριβώς δίπλα, είναι σώο και αβλαβές.

Ο έφηβος δήλωσε αθώος για τη δολοφονία της μητέρας του τον περασμένο μήνα και πρόκειται να δικαστεί ως ενήλικας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X