Διεθνή

Ινδία: Επιβατική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με εμπορική – Τουλάχιστον 50 νεκροί και 300 τραυματίες

Ινδία: Επιβατική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με εμπορική – Τουλάχιστον 50 νεκροί και 300 τραυματίες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ινδία: Τουλάχιστον 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 300 τραυματίστηκαν όταν μια επιβατική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε αφού συγκρούστηκε με ένα τρένο μεταφοράς εμπορευμάτων στην περιοχή Μπαλασόρ της Οντίσα, σύμφωνα με ινδικά μέσα ενημέρωσης και τοπικούς αξιωματούχους.

Το Κορομαντέλ Εξπρές, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κολκάτα στο Τσενάι εκτροχιάστηκε μετά τη σύγκρουση και τουλάχιστον τέσσερα βαγόνια του έπεσαν στην διπλανή γραμμή. Πολλοί από τους επιβάτες εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια.

Η επιχείρηση διάσωσης είναι σε εξέλιξη και παρέχεται «κάθε δυνατή βοήθεια» στα θύματα, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι.

Πρόκειται για ένα «σοβαρό δυστύχημα», είπε στους δημοσιογράφους ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Δυτικής Βεγγάλης. Στελέχη της σιδηροδρομικής εταιρείας South Eastern Railway, που ζήτησαν να μην κατονομαστούν, εξέφρασαν φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων θα είναι μεγάλος.

«Δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο για τις λεπτομέρειες και τον απολογισμό των θυμάτων αυτήν τη στιγμή. Βρισκόμουν στο Δελχί και σπεύδω στο σημείο του δυστυχήματος», είπε ο Αρτσάνα Τζόσι, ο γενικός διευθυντής της South Eastern Railways.

Πηγή: ΑΠΕ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X