Διεθνή

Κακοκαιρία στη Γαλλία: Εντοπίστηκε το πτώμα κοριτσιού 4 ετών – Ο αδελφός της αγνοείται

Κακοκαιρία στη Γαλλία: Εντοπίστηκε το πτώμα κοριτσιού 4 ετών – Ο αδελφός της αγνοείται
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το πτώμα ενός παιδιού, τα χαρακτηριστικά του οποίου μοιάζουν με την περιγραφή ενός κοριτσιού τεσσάρων ετών, που παρασύρθηκε λόγω καταιγίδας από τα ορμητικά νερά ποταμού το Σάββατο στη νοτιοανατολική Γαλλία, εντοπίστηκε την Τρίτη, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ανεύρεση του αδελφού της, ηλικίας 13 ετών, όπως έγινε γνωστό από την εισαγγελία.

Προσέθεσε, μάλιστα, πως η σορός του άνδρα που εντοπίστηκε χθες, Δευτέρα, από την αστυνομία επιβεβαιώθηκε πως είναι εκείνη του πατέρα των δύο παιδιών.

Ο απολογισμός των σφοδρών καταιγίδων που έπληξαν τη νοτιοανατολική Γαλλία το Σαββατοκύριακο ανέρχεται πλέον στους έξι νεκρούς, εκ των οποίων οι πέντε παρασύρθηκαν από χειμάρρους στον Γκαρ, ενώ ένας 80χρονος εντοπίστηκε χθες στον ποταμό Ερό.

Τα δύο παιδιά παρασύρθηκαν το βράδυ του Σαββάτου από ορμητικά νερά, ενώ επέβαιναν στο αυτοκίνητο των γονιών τους, οι οποίοι επιχείρησαν να διασχίσουν μια γέφυρα στον Γκαρντόν. Όμως, το όχημά τους έπεσε στον ποταμό.

Η μητέρα των παιδιών, ηλικίας 40 ετών, διασώθηκε προτού το αυτοκίνητο παρασυρθεί.

Την Τρίτη, τα νερά του ποταμού υποχώρησαν και η στάθμη του Γκαρντόν προσεγγίζει τα συνηθισμένα επίπεδά της για αυτή την περίοδο του έτους, γεγονός που επιτρέπει τη συνέχιση των ερευνών σε περιοχές που παραμένουν πλημμυρισμένες.

Ένας άνδρας αγνοείται επίσης από το Σάββατο στο γειτονικό διαμέρισμα του Αρντές. Σύμφωνα με μία πηγή της γαλλικής αστυνομίας, επρόκειτο για τον υπεύθυνο μια μικρής υδροηλεκτρικής μονάδας, ο οποίος είχε πάει να ελέγξει τις εγκαταστάσεις της.

Επιπλέον, στην Ισπανία τρεις άνθρωποι, που παρασύρθηκαν από κύματα, αγνοούνται μετά την κακοκαιρία, όπως έγινε γνωστό από τις αρχές, που συνεχίζουν τις έρευνες για να τους εντοπίσουν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X