Διεθνή

Κορονοϊός: Φιλιά μόνο… στους συντρόφους στα κλαμπ!

Κορονοϊός: Φιλιά μόνο… στους συντρόφους στα κλαμπ!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι αρχές έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στα χιλιάδες μπαρ όπου εργαζόμενοι στο Τόκιο διασκεδάζουν, τραγουδώντας καραόκε, πίνοντας και φλερτάροντας με συνοδούς που εργάζονται στα νυχτερινά κέντρα.

Ο κορονοϊός και τα μέτρα στα κλαμπ

Τα νέα κρούσματα έφτασαν την περασμένη εβδομάδα στο Τόκιο 300 την ημέρα, ωθώντας την κυβέρνηση να παροτρύνει τους ανθρώπους να μην ταξιδεύουν από και προς την πρωτεύουσα.

Οι αρχές πιστεύουν ότι οι εργαζόμενοι στα μπαρ του Τόκιο, παρά τα μέτρα, χρειάζονται περισσότερη καθοδήγηση για τα μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνουν ώστε να παραμείνουν ασφαλείς.

Κορoνοϊός: Αισιόδοξα νέα και για δεύτερο εμβόλιο!

Ο υπεύθυνος δημόσιας υγείας Shinya Iwamuro έχει αρχίσει να διδάσκει μέτρα ελέγχου των λοιμώξεων σε πολλά από τα νυχτερινά κέντρα του Τόκιο και κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου εξήγησε τι μέτρα πρέπει να λαμβάνουν οι εργαζόμενοι σ’ αυτά.

«Όσο το δυνατόν περισσότερο, να φιλάτε μόνο το σύντροφό σας και να αποφεύγετε τα φιλιά με πάθος», είπε ο κ. Iwamuro. «Δεν πρέπει να μοιράζεστε το φαγητό σας και με τους συνοδούς, να μην κάθεστε κοντά για να αποφύγετε τη μόλυνση από σταγονίδια κατά τη διάρκεια της συνομιλίας».

Η ένωση των επιχειρήσεων των κέντρων διασκέδασης έχει συντάξει οδηγίες για τα μέλη της μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται η απολύμανση των μικροφώνων καραόκε μετά από κάθε παράσταση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X