Διεθνή

Λεμεσός: Του έκαιγε με αναπτήρα τα γεννητικά όργανα και τα οπίσθια

Λεμεσός: Του έκαιγε με αναπτήρα τα γεννητικά όργανα και τα οπίσθια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Απίστευτη και τουλάχιστον πρωτοφανής χαρακτηρίζεται η υπόθεση βασανιστηρίων στη Λεμεσό, με πρωταγωνιστή έναν 21χρονο. Ο ύποπτος τελεί υπό κράτηση ενώ το θύμα του, ένας νεαρός 18 ετών νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος υπέφερε για δυο και πλέον μήνες στα χέρια του 21χρονου, ο οποίος φέρεται να απολάμβανε να βλέπει τον 18χρονο να υποφέρει και να πονά λόγω των εγκαυμάτων που του προκαλούσε με αναπτήρα.

Τα περιστατικά αυτά φαίνεται πως ήταν καθημερινότητα για τον 18χρονο, ο οποίος στην περίπτωση που αρνείτο να συναντήσει τον 21χρονο, ο τελευταίος τον απειλούσε ότι «θα τον κόψει κομματάκια και θα τον πετάξει στη θάλασσα».

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, ο 21χρονος φέρεται να έκαιγε με αναπτήρα τον 18χρονο σε διάφορα μέρη του σώματός του περιλαμβανομένων των γεννητικών οργάνων και των οπισθίων.

Ιατροδικαστική έκθεση, την οποία κατέχουν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού επιβεβαιώνει τα εγκαύματα, ωστόσο δεν διαφαίνεται σεξουαλική κακοποίηση του 18χρονου από τον 21χρονο.

Η κατάσταση του 18χρονου, αν και σοβαρή, είναι σταθερή.

Πηγή: sigmalive.com

Σεισμός Αλβανία: 16 νεκροί και 600 τραυματίες

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X