Διεθνή

Λύθηκε το μυστήριο με τη σύζυγο του εκπροσώπου του Πούτιν

Λύθηκε το μυστήριο με τη σύζυγο του εκπροσώπου του Πούτιν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το ίντερνετ ήθελε τη σύζυγο του Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπροσώπου του Πούτιν και Κρεμλίνου να βρίσκεται στην Ελλάδα και μάλιστα να σπάει πιάτα διασκεδάζοντας σε ταβέρνα. Ομως, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το διέψευδε, δημιουργώντας ένα μυστήριο γύρω από την υπόθεση, αφού υπήρχαν φωτογραφίες.

Τελικά το μυστήριο λύθηκε. Η σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ βρισκόταν στην Τουρκία. Η Ρωσίδα καλλονή  είναι στη λίστα των κυρώσεων που έχει επιβάλει η Δύση για την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες  το γλέντι στο οποίο σπάει πιάτα και χορεύει συρτάκι η Τατιάνα Νάβκα, έγινε στη Μαρμαρίδα. Η σύζυγος του Πεσκόφ βρέθηκε σε διάσημη ελληνική ταβέρνα που στεγάζεται στους χώρους πολυτελούς ξενοδοχείου. Η συγκεκριμένη ταβέρνα είναι ιδιαίτερα γνωστή και δημοφιλής στους τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή.

Ο Έλληνα ιδιοκτήτης της διατηρούσε την ταβέρνα του στη Σύμη, όμως πριν από έναν χρόνο τη μετέφερε στην Μαρμαρίδα. Έχει διατηρήσει όλα τα έθιμα της… παλιάς νυχτερινής διασκέδασης, διαφημίζοντας στην ιστοσελίδα της επιχείρησης του το σπάσιμο πιάτων στο οποίο επιδόθηκε και η σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ.

Για τους τουρίστες λειτουργεί ως ατραξιόν και πολλοί είναι αυτοί που την επιλέγουν για την διασκέδαση τους.

Νωρίτερα, το το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε διαψεύσει ότι η σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ,  εκπροσώπου του Κρεμλίνου, επισκέφθηκε την Ελλάδα: «Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοινώνει ότι η Τατιάννα Νάβκα, σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπροσώπου του Κρεμλίνου δεν έχει εισέλθει στην Ελλάδα, καθώς σε βάρος της ισχύει το μέτρο  απαγόρευσης εισόδου σε χώρες Σέγκεν.  Οι εικόνες της που παρουσιάζονται στα  social media είναι από άλλη χώρα», ανέφερε η ανακοίνωση του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X