Διεθνή

Μπερνάρ Ταπί: Ληστές έδεσαν και χτύπησαν με γκλομπ τον μεγιστάνα

Μπερνάρ Ταπί: Ληστές έδεσαν και χτύπησαν με γκλομπ τον μεγιστάνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ληστές έδεσαν και χτύπησαν τον Γάλλο επιχειρηματία και πάλαι ποτέ ιδιοκτήτη της Μαρσέιγ, Μπερνάρ Ταπί και τη σύζυγό του έπειτα από εισβολή τους στο σπίτι του ζευγαριού.

Η ληστεία έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ το ζευγάρι κοιμόταν. Οι τέσσερις δράστες μπήκαν στο σπίτι του επιχειρηματία στο Κομπ Λα Βιλ κοντά στο Παρίσι και έδεσαν τον ίδιο και τη γυναίκα του με καλώδια και τους χτύπησαν και στη συνέχεια άρπαξαν κοσμήματα και τράπηκαν σε φυγή.

Οι δράστες χτύπησαν τον 78χρονο στο κεφάλι με γκλομπ, αλλά ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγός του χρειάστηκε να νοσηλευθούν, διευκρίνισε η εισαγγελέας Μπεατρίς Αντζελεγί, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Η Ντομινίκ Ταπί κατάφερε να λυθεί και πήγε σε γειτονικό σπίτι, από όπου ειδοποίησε την αστυνομία. Η ίδια είχε ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, για τις πρώτες βοήθειες. Ο Ταπί αρνήθηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Ο Ροντόλφ Ταπί, εγγονός του επιχειρηματία τόνισε για το περιστατικό: «Ο παππούς μας αρνήθηκε να πάει, έμεινε στο σπίτι του. Είναι εντάξει, πολύ κουρασμένος».

Τουρκία: Ο Ερντογάν φοβάται πραξικόπημα και στρέφεται κατά ναυάρχων

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X