Διεθνή

Οι Μακρόν στο στόχαστρο ακροδεξιών: Μετά την τρανς Μπριζίτ, το… ανώνυμο τηλεφώνημα

Οι Μακρόν στο στόχαστρο ακροδεξιών: Μετά την τρανς Μπριζίτ, το… ανώνυμο τηλεφώνημα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν έχουν περάσει παρά μερικές εβδομάδες από τα fake news που διακινήθηκαν από ακροδεξιά τρολ πως η Μπριζίτ Μακρόν δεν είναι γυναίκα, πως είχε γεννηθεί άνδρας και είναι τρανς. Τώρα, έρχεται μια νέα αποκάλυψη και έχει να κάνει με τον Εμανουέλ Μακρόν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ βρίσκονται στο στόχαστρο, κυρίως ακροδεξιών, που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους για να επιχειρήσουν να αμαυρώσουν την εικόνα του προέδρου της Γαλλίας και να τον εμπλέξουν σε κάποιο σκάνδαλο.

Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως όλα υποκινούνται ενόψει των προεδρικών εκλογών του Απριλίου, όπου ο Εμανουέλ Μακρόν θα διεκδικήσει μια δεύτερη θητεία στην προεδρία της Γαλλίας. Οι δημοσκοπήσεις, λέγεται, πως δείχνουν ότι έχει το προβάδισμα ενόψει των αντιπάλων του.

Το τελευταίο επεισόδιο σε αυτόν τον ιδιότυπο «πόλεμο» είναι η αποκάλυψη ότι η Μπριζίτ Μακρόν είχε δεχτεί ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, όπου άγνωστος της είπε ότι εκείνη την ώρα ο σύζυγός της βρισκόταν με τον εραστή του.

Στο ντοκιμαντέρ «Η κόλαση των προεδρικών εκστρατειών» που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (10.01.2022) από το BFM TV αποκαλύφθηκε πως ο άγνωστος κατάφερε να παρακάμψει τους ελέγχους σε όλες τις τηλεφωνικές στο Προεδρικό Μέγαρο της Γαλλίας και να φτάσει να μιλήσει με τη Μπριζίτ Μακρόν. «Ξέρω ότι ο σύζυγός σου είναι αυτή τη στιγμή με έναν άντρα», της είπε.

Ο Γάλλος γερουσιαστής Φρανσουά Πατριά, επιβεβαίωσε ότι η Μπριζίτ Μακρόν ένιωσε συντετριμμένη από το τηλεφώνημα κι ότι είπε σε φίλους της: «Συνειδητοποιείτε τι τολμούν να πουν; Δεν θα μας χαριστούν σε τίποτα. Ήμουν στεναχωρημένη και σοκαρισμένη που το άκουσα, αλλά θα συνεχίσω».

Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν φήμες για ομοφυλοφιλία του Εμανουέλ Μακρόν. Είχαν πρωτακουστεί στη Γαλλία το 2017, όταν ο νεαρός τότε υπουργός του Ολάντ άρχισε να γίνεται δημοφιλής.

Αργότερα, όταν διεκδικούσε ως ανεξάρτητος την προεδρία, ήρθαν και οι φήμες για διπλή ζωή και πως ήταν ζευγάρι με τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο του Radio France, Ματιέ Γκαλέ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X