Διεθνή

Πανεπιστήμια πληρώνουν 300 δολάρια για να τρώτε αβοκάντο κάθε μέρα!

Πανεπιστήμια πληρώνουν 300 δολάρια για να τρώτε αβοκάντο κάθε μέρα!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το αβοκάντο εξελίσσεται σε παγκόσμιο trend και είναι το φρούτο που γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, ξεπερνώντας τα όρια της γαστρονομίας.

Αν λοιπόν είστε από τους λάτρεις του αβοκάντο, τέσσερα πανεπιστήμια σας ψάχνουν!

Αβοκάντο… καθημερινά και επί πληρωμή!

Ερευνητές από τέσσερα πανεπιστήμια των ΗΠΑ ψάχνουν υποψηφίους, πρόθυμους να… τρώνε αβoκάντο κάθε μέρα για έξι μήνες. Κι όλα αυτά, για την επιστήμη φυσικά! Πρόκειται για έρευνα με το όνομα «Η δίαιτα της συνήθειας και η δοκιμή του αβoκάντο»!

Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Loma Linda, ψάχνουν για 1.000 συμμετέχοντες που θα βοηθήσουν τους επικεφαλής της έρευνας να καταλάβουν αν τα αβoκάντο πραγματικά βοηθούν στην απώλεια βάρους.

Τα αβoκάντο λέγεται ότι βοηθούν στην αύξηση των επιπέδων της «καλής» χοληστερόλης, αλλά υπάρχουν ανησυχίες ότι το φρούτο δεν είναι τόσο υγιεινό όσο φαίνεται.

«Τα αβoκάντο έχουν μεγαλύτερο ποσοστό λίπους από κάθε άλλο φρούτο, οπότε φαίνεται παράλογο να πιστεύουμε ότι θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να χάσουν το κοιλιακό λίπος», εξηγεί το Loma Linda.

Οι προϋποθέσεις… συμμετοχής

Κάθε πανεπιστήμιο ψάχνει για 250 avocado lovers, που είναι πρόθυμοι να τρώνε ένα αβοκάντο την ημέρα ή δύο το μήνα.

Για να είστε κατάλληλοι υποψήφιοι, πρέπει να είστε από 25 ετών και πάνω. Επίσης η μέση σας να είναι από 88 εκατ. έως 1 μ. , ανάλογα με το φύλο. Πρέπει επίσης να υποβληθείτε σε δύο μαγνητικές τομογραφίες στην κοιλιακή χώρα και να ακολουθείτε μηνιαίο διαιτολόγιο.

Οι συμμετέχοντες θα πάρουν για τις υπηρεσίες τους 300 δολάρια στο τέλος της μελέτης και 24 αβοκάντο!!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X