Διεθνή

Red Dead Redemption II… από χρυσάφι! 725 εκατ. δολάρια σε τρεις ημέρες! (vid)

Red Dead Redemption II… από χρυσάφι! 725 εκατ. δολάρια σε τρεις ημέρες! (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το καλύτερο Σαββατοκύριακο όλων των εποχών, για οποιοδήποτε μέσο ψυχαγωγίας (ταινίες, μουσική, video games) έκανε το «Red Dead Redemption II»!

Σημείωσε πωλήσεις 725 εκατ. δολαρίων! Ο αριθμός περιλαμβάνει τόσο τις πωλήσεις στα καταστήματα όσο και τις αγορές από το PlayStation Network. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου για PlayStation 4 και Xbox One.

Τρίβουν τα χέρια τους για το Red Dead Redemption II

Η δημιουργός του, Rockstar Games, ανακοίνωσε τα ρεκόρ που έσπασε το παιχνίδι, εκτός από εκείνο του καλύτερου Σαββατοκύριακου όλων των εποχών: πιο επιτυχημένο λανσάρισμα παιχνιδιού για το 2018, περισσότερες προ-παραγγελίες στην ιστορία του PlayStation Network, περισσότερες πωλήσεις πρώτης ημέρας στο PlayStation Network, περισσότερες πωλήσεις τριημέρου στο PlayStation Network.

Το μοναδικό ρεκόρ που δεν έσπασε το «Red Dead Redemption II» είναι εκείνο των υψηλότερων πωλήσεων όλων των εποχών στις τρεις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας. Αυτό ανήκει στο «Grand Theft Auto V», επίσης της Rockstar, που κέρδισε 1 δισ. δολάρια. Αλλά επειδή κυκλοφόρησε Τρίτη, ενώ το ««Red Dead Redemption II» Παρασκευή, το τελευταίο μπορεί να υπερηφανεύεται για το καλύτερο τριήμερο με Σαββατοκύριακο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X