Διεθνή

Κορoνοϊός: Ρώσος επιστήμονας βρέθηκε νεκρός αφού είχε πέσει από τον 14ο όροφο

Κορoνοϊός: Ρώσος επιστήμονας βρέθηκε νεκρός αφού είχε πέσει από τον 14ο όροφο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πήδηξε από τον 14ο όροφο κτηρίου στην Αγία Πετρούπολη – Βρέθηκε νεκρός φορώντας μόνο τα εσώρουχά του – Συνελήφθη ένας ύποπτος.
Η ρωσική αστυνομία διερευνά τα αίτια θανάτου του Αλεξάντερ Καγκάνσκι, η σορός του οποίου βρέθηκε στην αυλή ενός πολυώροφου κτιρίου στην Αγία Πετρούπολη.

Ο 45χρονος Αλεξάντερ Καγκάνσκι, καθηγητής βιοϊατρικής, εντοπίστηκε νεκρός και μόνο με τα εσώρουχα. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, έπεσε από ένα διαμέρισμα στον 14ο όροφο.

Έρευνα για τον κορονοϊό

Ο Dr Alexander Kagansky ήταν ένας από τους διευθυντές του Κέντρου γονιδιωματικής και Αναγεννητικής Ιατρικής στο Βλαδιβοστόκ, που ασχολείται με την έρευνα για τον καρκίνο και λέγεται ότι πρόσφατα συμμετείχε στην έρευνα για τον κορονοϊό και την ανάπτυξη εμβολίων.

Top Russian Scientist Alexander 'Sasha' Kagansky Working On COVID-19 Vaccine Assassinated In St Petersberg | GreatGameIndia

«Ήταν ένας παθιασμένος και δημιουργικός επιστήμονας, ένας φίλος για πολλούς», έγραψε το Τμήμα Ανθρώπινης Γενετικής στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου (Σκωτία), όπου ο Καγκάνσκι είχε εργαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μια έρευνα, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, καθώς πιστεύεται ότι ο Ρώσος επιστήμονας σπρώχτηκε στο κενό.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι φίλος του Καγκάνσκι και μάλιστα το διαμέρισμά του στην Αγία Πετρούπολη επισκέφθηκε ο επιστήμονας. Ως εκ τούτου, ο ύποπτος ισχυρίστηκε ότι ο Καγκάνσκι ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πως είχε τραυματιστεί με ένα μαχαίρι το Σάββατο. Στην ανάκριση που του έγινε, είπε ότι όταν προσπάθησε να πάρει τη λεπίδα μακριά από τον Καγκάνσκι, ο τελευταίος πήδηξε από το μπαλκόνι.

Την περασμένη άνοιξη, αρκετοί γιατροί στη Ρωσία που ασχολούνταν με έρευνα για τον κορονοϊό, έπεσαν από παράθυρα.

Δύο εξ αυτών έχασαν τη μάχη. Αμφότεροι είχαν επικρίνει τον χειρισμό της ρωσικής κυβέρνησης στο θέμα του κορονοιού και τις συνθήκες που επικρατούσαν στα νοσοκομεία.

Ιταλία-Kορονοϊός: Αυξάνεται το ποσοστό των θετικών – 415 θάνατοι σε ένα 24ωρο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X