Διεθνή

Σεισμός στην Ινδονησία 5,6 Ρίχτερ: Ανέσυραν ζωντανό 6χρονο αγόρι δύο ημέρες μετά

Σεισμός στην Ινδονησία 5,6 Ρίχτερ: Ανέσυραν ζωντανό 6χρονο αγόρι δύο ημέρες μετά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σεισμός στην Ινδονησία: Ελπίδες πως μπορεί να βρεθούν ζωντανοί κι άλλοι παγιδευμένοι στα συντρίμμια κτηρίων που κατέρρευσαν όταν χτύπησε ο σεισμός των 5,6 Ρίχτερ στην Ινδονησία έδωσε η διάσωση ενός 6χρονου αγοριού, το οποίο ανασύρθηκε ζωντανό δύο ημέρες μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου, που στοίχισε τη ζωή σε 261 ανθρώπους.

Όπως μετέδωσε το CNN, τα σωστικά συνεργεία κατόρθωσαν χθες, Τετάρτη (23/11) να ανασύρουν ζωντανό από τα συντριμμία του σπιτιού του τον Άζκα, με ένα από τα μέλη του σωστικού συνεργείου να κάνει λόγο για «θαύμα». «Μόλις συνειδητοποιήσαμε πως ο Άζκα ήταν ζωντανός, όλος ο κόσμος έβαλε τα κλάματα — κι εγώ», είπε ο Τζέξεν Κολίμπου, εθελοντής ενταγμένος σε συνεργείο που συμμετέχει στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.

Βίντεο τραβηγμένο με κινητό τηλέφωνο δείχνει μέλη του σωστικού συνεργείου να βγάζουν σώο το αγοράκι από τα συντρίμμια, έπειτα από δυο ημέρες που έμεινε παγιδευμένο, χωρίς νερό, ούτε τροφή. Ο μικρός Άζκα μετά τη διάσωσή του, εικονίζεται να πίνει χυμό με καλαμάκι, καθώς μέλος του σωστικού συνεργείου του χαϊδεύει τα μαλλιά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X