Διεθνή

Σήκωσε το φουστάνι της και έδειξε τα εσώρουχά της σε ζωντανή μετάδοση (βίντεο)

Σήκωσε το φουστάνι της και έδειξε τα εσώρουχά της σε ζωντανή μετάδοση (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολλές φορές τα δελτία ειδήσεων σε ζωντανή μετάδοση κρύβουν εκπλήξεις, καθώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα αντιδράσουν οι άνθρωποι από τους οποίους παίρνουν συνέντευξη οι ρεπόρτερ,  ή ακόμα και οι απλοί περαστικοί που καταγράφονται από τις κάμερες των τηλεοπτικών καναλιών.

Ένα τέτοιο περιστατικό απρόβλεπτης συμπεριφοράς κατέγραψε και η κάμερα του βρετανικού Sky Sports, κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ για τον ιππόδρομο.

Το ρεπορτάζ ξεκίνησε αρκετά κανονικά, καθώς ο δημοσιογράφος Μάρτιν Κέλι ήταν στο στούντιο και συνομιλούσε με τον πρώην τζόκεϊ Μικ Φιτζέραλντ, που βρισκόταν στον ιππόδρομο του Λίνγκφιλντ.

Στην συνέχεια, ένα μέλος του κοινού αποφάσισε να…παρέμβει και να διεκδικήσει μερικά δευτερόλεπτα δημοσιότητας.

Μια κυρία μπήκε στο πλάνο και άρχισε να ποζάρει δίπλα στον Φιτζέραλντ, προτού τον ακουμπήσει με το χέρι της και βγάλει τη γλώσσα της στην κάμερα.

Ο πρώην τζόκεϊ το χειρίστηκε σαν επαγγελματίας και συνέχισε να μιλά κανονικά, αν και οι θεατές παρατήρησαν ότι μάλλον έδινε «μάχη» για να διατηρήσει την ψυχραιμία του, καθώς κάποια στιγμή φάνηκε να τον πιάνει το γέλιο.

Η γυναίκα μετά από λίγο απομακρύνθηκε και, ενώ όλα έδειχναν πως η παρέμβασή της είχε τελειώσει, εκείνη επέστρεψε σύντομα στο κάδρο και στάθηκε λίγο πιο πίσω από τον Φιτζέραλντ. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, είχε ανασηκώσει το φόρεμά της και έδειχνε τα εσώρουχά της στην κάμερα.

Ο σκηνοθέτης ήταν, όμως, σε ετοιμότητα και έτσι «έκοψε» πολύ γρήγορα το πλάνο, επιστρέφοντας στο Μάρτιν Κέλι που βρισκόταν στο στούντιο.

Παρόλα αυτά, η αντίδραση δεν ήταν αρκετά γρήγορη ώστε να κόψει ορισμένες δηλώσεις της γυναίκας. Την ώρα που ο πρώην τζόκεϊ έλεγε κάτι για τη βροχή στον ιππόδρομο, η γυναίκα τον πλησίασε ξανά ουρλιάζοντας: «Είμαι τόσο υγρή!»

Δείτε το βίντεο:

Ο Φιτζέραλντ αντέδρασε και πάλι με ψυχραιμία και χιούμορ. «Λυπάμαι πολύ γι’ αυτό», είπε, «είμαι ο Μικ Φιτζέραλντ σε λάιβ μετάδοση και είμαι πολύ σίγουρος ότι η μαμά της θα χαρεί όταν το δει».

Οι θεατές του δελτίου ειδήσεων εντυπωσιάστηκαν με τον τρόπο που ο Φιτζέραλντ χειρίστηκε την όλη κατάσταση, λέγοντας ότι ο πρώην αναβάτης «το χειρίστηκε καλά», ακόμα κι αν τους φάνηκε να κοκκινίζει, και χαρακτήρισαν της αντίδρασή του «ανεκτίμητη».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X