Διεθνή

Σοκ στην Ιταλία από τον ομαδικό βιασμό ανήλικης κόρης διπλωμάτη σε πάρτι με ναρκωτικά

Σοκ στην Ιταλία από τον ομαδικό βιασμό ανήλικης κόρης διπλωμάτη σε πάρτι με ναρκωτικά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ανήλικη ήταν κόρη Ισπανού διπλωμάτη και βιάστηκε από πέντε άτομα, για μόνο τρεις εκ των οποίων αποφασίστηκε προφυλάκιση και μάλιστα ενάμιση χρόνο μετά τον ομαδικό βιασμό.

Μια σοκαριστική υπόθεση ομαδικού βιασμού στη Ρώμη ήρθε στο φως από την εφημερίδα Ρεπούμπλικα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το περιστατικό σημειώθηκε την Πρωτοχρονιά του 2021 και είχε θύμα μια ανήλικη κοπέλα, κόρη Ισπανού διπλωμάτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κοπέλα βιάστηκε στη διάρκεια ενός πάρτι, στο οποίο έγινε εκτεταμένη χρηση ουσιών και στο οποίο φέρεται να παρευρέθηκε συγγενής ενός πρώην πρωθυπουργού που δεν κατονομάζεται.

Το πάρτι φαίνεται πως διοργανώθηκε σε βίλα, στο Πριμαβάλε της Ρώμης, σε περίοδο κατά την οποία είχε θεσπιστεί απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω έξαρσης του κορονοϊού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι παρευρισκόμενοι ήταν νεαρά άτομα, κάποια ανήλικα, κυρίως από το Παριόλι, μια πλούσια συνοικία της ιταλικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με την Ρεπούμπλικα, στο πάρτι έρεε το αλκοόλ, ενώ έγινε και εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών όπως κοκαΐνη, ψυχοφάρμακα, Xanax, Rivotril και μαριχουάνα.

Ακόμα, η εφημερίδα αναφέρει ότι στο πάρτι ήταν παρών και ένας στενός συγγενής πρώην πρωθυπουργού, μαζί με τη 17χρονη σύντροφό του. Από συνομιλίες που επικαλείται η εφημερίδα, φαίνεται πως ο συγγενής αυτός ήταν ένα από τα άτομα που έφεραν κοκαΐνη στο πάρτι.

Στη διάρκεια του πάρτι, στο οποίο παρευρίσκονταν πολλά κορίτσια και λίγα αγόρια, τα αγόρια άρχισαν να φλερτάρουν επίμονα.

Η εφημερίδα αναφέρει πως η 16χρονη κοπέλα που βιάστηκε βρέθηκε σε ένα από τα δωμάτια της βίλας μαζί με πέντε αγόρια. Όπως είπε η ίδια, ήταν μάλλον υπό την επήρεια ουσιών που της χορήγησαν εν αγνοία της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντιδράσει κατά τον βιασμό της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα άτομα αυτά βίαζαν τη 16χρονη για τρεις συνεχόμενες ώρες.

Όπως περιέγραψε, ξύπνησε γυμνή, κακοποιημένη και με αίματα, ενώ πάνω της είχαν πετάξει ένα φούτερ που δεν της ανήκε. Φίλες της είπαν αργότερα πως ένα αγόρι περιέφερε το ματωμένο αυτό φούτερ και το έδειχνε στους παρευρισκόμενους κομπάζοντας.

Από την έρευνα αποκαλύφθηκε πως η παρέα της 16χρονης ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα βίντεο, που έδειχνε ότι πριν το πάρτι ήταν πέντε κοπέλες, ενώ μετά μόνο τρεις.

Η 16χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της στις 2 Ιανουαρίου.

Στο μεταξύ συνομιλίες που έχει στην κατοχή της η αστυνομία, ανάμεσα στους φερόμενους δράστες και τους γονείς τους, αποκαλύπτουν ότι από κοινού προσπάθησαν να συγκαλύψουν το γεγονός. Οι γονείς φαίνεται πως απευθύνθηκαν σε γνωστό τοπικά άτομο, εμπλεκόμενο με την παρανομία.

Οι έρευνες της αστυνομίας ολοκληρώθηκαν τον Απρίλιο του 2021. Όμως μόλις πριν λίγες μέρες αποφασίστηκε η προφυλάκιση τριών βιαστών, εκ των οποίων ένας 19 και άλλος ένας 22 ετών.

Μάλιστα η οικογένεια από την πλευρά της χαρακτήρισε «ντροπιαστικό» το ότι τα μέτρα προφυλάκισης πάρθηκαν τόσο καιρό μετά το τραγικό περιστατικό με θύμα τη 16χρονη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X