Διεθνή

Τουρίστρια παρήγγειλε ζωντανό αστακό σε ακριβό εστιατόριο και τον…απελευθέρωσε στη θάλασσα (βίντεο)

Τουρίστρια παρήγγειλε ζωντανό αστακό σε ακριβό εστιατόριο και τον…απελευθέρωσε στη θάλασσα (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία Ελβετίδα τουρίστρια παρήγγειλε αστακό σε ένα εστιατόριο πολυτελείας και αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο στη θάλασσα.

Η γυναίκα παρήγγειλε τον καταλανικού τύπου αστακό με λιγκουίνι στην τιμή των 200 ευρώ σε ένα εστιατόριο με θαλασσινά , το Gente di Mare, στη Σαρδηνία της Ιταλίας, όπου έκανε διακοπές μαζί με τον σύζυγό της.

Η γυναίκα είχε δει νωρίτερα τον αστακό σε μια δεξαμενή γεμάτη νερό στην είσοδο του εστιατορίου και αποφάσισε να τον παραγγείλει, ζητώντας να της τον φέρουν άψητο.

Οι άνθρωποι του εστιατορίου της πήγαν ζωντανό τον αστακό σε έναν κουβά. Η τουρίστρια βγήκε έξω σε μια αποβάθρα μαζί με τον σύζυγό της και έβγαλε απαλά τον αστακό από το δοχείο, χαϊδεύοντάς τον και λέγοντάς του λίγα…αποχαιρετιστήρια λόγια πριν τον ρίξει στο νερό.

Σύμφωνα με την Telegraph , ο Antonio Fasolino, ο οποίος είναι συνιδιοκτήτης του εστιατορίου με τον αδερφό του, Gianluca, είπε:

«Η κυρία μπήκε στο εστιατόριό μας και αμέσως συγκλονίστηκε με το ενυδρείο που έχουμε στην είσοδο.

Με ρώτησε αν μπορούσε να ελευθερώσει τον αστακό και να τον αφήσει στη θάλασσα. Στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόταν, αλλά μετά είδα ότι σοβαρολογούσε. Είπα,”για μένα αυτό δεν είναι πρόβλημα!”».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X