Διεθνή

Βασιλιάς Κάρολος: Οι πρώτες πληροφορίες για την υγεία του μετά το χειρουργείο

Βασιλιάς Κάρολος: Οι πρώτες πληροφορίες για την υγεία του μετά το χειρουργείο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καλά στην υγεία του είναι ο ο βασιλιάς Κάρολοςλ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μετά την προγραμματισμένη εγχείρηση προστάτη που έκανε σήμερα σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου.

Πηγή από το παλάτι του Μπάκιγχαμ μετέφερε πως ο βασιλιάς Κάρολος τα πηγαίνει αρκετά καλά, ενώ σύμφωνα με πολλά βρετανικά ΜΜΕ επισκέφθηκε πριν την επέμβασή του και την Κέιτ Μίντλετον η οποία υποβλήθηκε επίσης σε χειρουργείο πριν λίγες μέρες στο ίδιο νοσοκομείο και πλέον αναρρώνει.

 

Τον βασιλιά Κάρολο στην ιδιωτική London Clinic συνόδευσε η  σύζυγός του βασίλισσα Καμίλα, η οποία επιβεβαίωσε πως ο ίδιος είναι καλά όταν αναχώρησε από το νοσοκομείο μετά την επέμβασή του.

«Ο μεγαλειότατος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που έστειλαν τις θερμές ευχές τους την τελευταία εβδομάδα και είναι χαρούμενος καθώς έμαθε ότι η διάγνωσή του έχει έναν θετικό αντίκτυπο στη δημόσια ευαισθητοποίηση σε θέματα υγείας», επισήμανε το παλάτι του Μπάκιγχαμ σε μια ανακοίνωσε που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα.

 

Μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με προστάτη μάλιστα, η κρατική Αρχή Εθνικής Υγείας (National Health Service- NHS) ανέφερε πως καταγράφηκε αύξηση 1.000% των επισκέψεων στον ιστότοπό της, όπου δίνονται συμβουλές για την υπερπλασία του προστάτη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X