Διεθνή

Βασιλικός αναλυτής αποκαλύπτει: Τι επέμβαση έκανε η Κέιτ Μίντλετον και από ποιο καρκίνο πάσχει

Βασιλικός αναλυτής αποκαλύπτει: Τι επέμβαση έκανε η Κέιτ Μίντλετον και από ποιο καρκίνο πάσχει
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Marc Roche, δημοσιογράφος, ειδικός επί των θεμάτων της βρετανικής βασιλικής οικογένειας μίλησε στο γαλλικό περιοδικό Gala για τα πρόσφατα γεγονότα και την διάγνωση της Κέιτ Μίντλετον.

«Κανείς δεν το περίμενε. Αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε, ότι το Παλάτι του Κένσινγκτον είπε ψέματα, διότι είχε αποκλείσει την ιδέα του καρκίνου. Προσωπικά, δεν θα έπρεπε να είχαν βιαστεί τόσο πολύ να διαψεύσουν τον καρκίνο.Για άλλη μια φορά, επρόκειτο για ένα επικοινωνιακό λάθος, που οφείλεται στο νεαρό της ηλικίας των συμβούλων ή απλώς στην έλλειψη εμπειρίας τους», ανέφερε ο Roche.

Για το σκάνδαλο της παραποιημένης φωτογραφίας, σημείωσε: «Από τη στιγμή που έσκασε το σκάνδαλο με την ρετουσαρισμένη φωτογραφία, έπρεπε να παρέμβουμε.

Το νέο επικοινωνιακό ατόπημα

Πιστεύω, ακόμη, πως δεν θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη. Δεν είναι αντάξιο μίας μελλοντικής βασίλισσας. Ούτε η Ελισάβετ Β’ είχε ζητήσει ποτέ συγγνώμη. Από τη στιγμή της σοκαριστικής ανακοίνωσης της Κέιτ για τον καρκίνο, ξεχάστηκαν όλα. Ωστόσο συνέβη ένα μεγάλο επικοινωνιακό λάθος. Όταν η Κέιτ πρότεινε αυτή τη φωτογραφία, κανείς δεν τη ρώτησε, αν θα την παραποιήσουν ή όχι. Μάλλον το έκανε η ίδια ή κάποιος από το στενό της περιβάλλον.

Είναι βέβαιο, ότι όλα έγιναν στην ιδιωτική σφαίρα. Αυτή η φωτογραφία θα έπρεπε να είχε παραμείνει στο οικογενειακό άλμπουμ. Κατά τη διάρκεια της βασιλείας της Ελισάβετ Β’, καλούνταν σπουδαίοι επαγγελματίες φωτογράφοι, όπως η Cecile Beaton και η Annie Leibovitz. Όμως, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ θέλουν να ελέγχουν οι ίδιοι την εικόνα τους με κάθε κόστος και που ενίοτε μπορεί να υποπέσουν σε λάθη.

Πάντως, να είστε σίγουροι ότι δεν θα απολυθεί κανείς, η Εταιρεία έχει μια πολύ πατερναλιστική τάση. Πρέπει πραγματικά να βάλεις φωτιά στο Παλάτι για να απολυθείς και η Ουαλία δυσκολεύεται πολύ να κάνει προσλήψεις. Για να είμαστε ακριβείς, ψάχνουν κάποιον για να ενισχύσουν την ψηφιακή τους ομάδα, αλλά δεν μπορούν να βρουν κανέναν. Ταυτόχρονα, προσφέρουν μισθό 2.500 ευρώ τον μήνα για τη θέση, που δεν είναι ακριβώς ελκυστικός»

«Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, όλα δείχνουν ότι έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή και πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο», ανέφερε.

 Πότε επιστρέφει στα καθήκοντά της η πριγκίπισσα

Όσο για το χρονοδιάγραμμα επιστροφής της στα βασιλικά της καθήκοντα, ο Roche σημείωσε: «Δεν θα είναι το Πάσχα, όπως είχε ανακοινωθεί προηγουμένως. Αντιθέτως, γίνεται λόγος για τον Ιούνιο/Ιούλιο, ίσως στις βασιλικές ιπποδρομίες στο Άσκοτ. Γνωρίζοντας την επιθυμία της να δείχνει πάντα στα καλύτερά της, θα επιστρέψει όταν θα έχει αναρρώσει πλήρως. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: δεν πρέπει να περιμένουμε νέο δελτίο Τύπου. Δεν θα υπάρξει καμία περαιτέρω επικοινωνία σχετικά με την κατάσταση της υγείας της».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X