Media

Εδώ ο καλός Μητσοτάκης! Ξανά – μανά… στις οθόνες σας απόψε

Εδώ ο καλός Μητσοτάκης! Ξανά – μανά… στις οθόνες σας απόψε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο eretikos.gr σας έχει ήδη ενημερώσει για το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να ανακοινώσει… πολλά ανοίγματα μαζί, για ένα και μόνο λόγο: Διότι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις προκαλούν τρόμο στο Μαξίμου.

Έτσι, όπως έγινε γνωστό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί και σήμερα (!) στους πολίτες, για 2η συνεχόμενη ημέρα, με συνέντευξη που θα παραχωρήσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Κάτω η ΝΔ στις δημοσκοπήσεις; Ξανά… στην TV ο Μητσοτάκης!

Ο πρωθυπουργός θα (επιχειρήσει να) απαντήσει στα εύλογα ερωτήματα που διατυπώνουν και οι πολίτες, για τα μέτρα, τη διαχείριση και τον οδικό χάρτη εξόδου από την πολύμηνη περιπέτεια της πανδημίας και του lockdown.

«Μούδιασμα» – Ο Μητσοτάκης «κατηγόρησε» τους νεκρούς του κορωνοϊού ότι πέθαναν γιατί δεν έκαναν το εμβόλιο!

Ακόμη και φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ λένε πως στο Μέγαρο Μαξίμου η εικόνα που έχουν από τις δημοσκοπήσεις, αποτυπώνει μια δυσαρέσκεια του κόσμου, αποτέλεσμα και της κόπωσης αλλά της ματαίωσης, που παρά τους συνεχείς περιορισμούς στη ζωή τους, η επιδημιολογική κατάσταση παραμένει εκρηκτική.

Έτσι ο πρωθυπουργός, με τις δύο τηλεοπτικές του παρεμβάσεις επιδιώκει να δείξει έναν… καθαρό, ανοιχτό δρόμο μετά το Πάσχα, που οδηγεί σε ένα ελεύθερο καλοκαίρι. Το πόσο θα πείσει, μένει να φανεί…

Θυμίζουμε απλά πως η τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη ήταν πριν από μόλις δύο εβδομάδες, στο Star…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X