Θέμα

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος κρίθηκε πριν από λίγο με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 32χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ο συζυγοκτόνος θα οδηγηθεί στη ΣΤ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος της Καρολάιν φέρεται να ζήτησε συγγνώμη και είπε ότι κατέστρεψε τη ζωή του, την ζωή της οικογένειά του και άλλες δύο οικογένειες.

Κατά την απολογία του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε δύο αιτήματα. Με το πρώτο αίτημα ζήτησε πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα sim. Σύμφωνα με τις αρχές η ώρα αφαίρεσης ήταν στη 1.25 ενώ την κάρτα την πέταξε στην τουαλέτα. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι κατέστρεψε την κάρτα μνήμης μετά το έγκλημα.

Το δεύτερο αφορά την κλήση μαρτύρων, φίλων και γνωστών, προκειμένου να μιλήσουν για τη σχέση του ζευγαριού.

Τι είπε στην απολογία του

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι όλα έγιναν σε μία στιγμή λογω της έντασης που είχε προηγηθεί. Επίσης, επανέλαβε ότι ανέβηκε από το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα προκειμένου να την πείσει να κοιμηθεί με το παιδί τους.

Όπως είπε, ξεκίνησαν μια φορτισμένη κουβεντα, όπως την είχε αγκαλιάσει, έγειρε δίπλα της και συνέβη ό,τι συνέβη. Ζήτησε, μάλιστα, συγγνώμη που κατέστρεψε δύο οικογένειες και το μέλλον του παιδιού του.

Να υπευθυμίσουμε πως ο 32χρονος κατηγορείται για δύο κακουργήματα:

– Ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

– Θανάτωση ζώου

Επίσης, κατηγορείται και για δύο πλημμελήματα:

– Ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση

– Ψευδή καταγγελία στις αρχές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X