Οι κατηγορούμενοι είχαν θάψει τον κτηνοτρόφο και το αυτοκίνητό του

Οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι ήταν που υπέδειξαν το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα του άτυχου Παντελή Δουρουντάκη καθώς και το αυτοκίνητό του.

Ο 70χρονος και το αυτοκίνητό του βρέθηκαν θαμμένα στο ίδιο σημείο, όπου είχε ψάξει η Αστυνομία, από την πρώτη ημέρα της εξαφάνισης.

Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν στην περιοχή του Αλικιανού, σε απόσταση μόλις ενός μέτρου από το σημείο όπου είχαν σκάψει οι αρχές, καθώς από την αρχή φαίνεται πως υπήρχε συγκεκριμένη πληροφορία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr έχει ομολογήσει ο ένας από τους δύο αδελφούς, υποδεικνύοντας το σημείο.

Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν επικεντρώσει από την αρχή τις υποψίες των Αρχών καθώς ήταν γνωστό ότι δεν είχαν καλές σχέσεις με τον 70χρονο

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας απολογήθηκαν χθες στον ανακριτή Χανίων τα δύο αδέρφια από την ευρύτερη περιοχή των Σφακίων που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού σε βάρος του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 7 Μαρτίου.

Και οι δύο, γνωστοί επιχειρηματίες της περιοχής, επέμεναν κατηγορηματικά ότι δεν έχουν εμπλοκή στην υπόθεση εξαφάνισης του ηλικιωμένου, ωστόσο η ΕΛΑΣ υποστήριζε ότι υπάρχουν σοβαρά στοιχεία ενοχής σε βάρος τους. Στοιχεία που αξιολογήθηκαν από τις δικαστικές Αρχές και εξέδωσαν τα εντάλματα σύλληψης.

Το πιο καθοριστικό στοιχείο είναι οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο εργοτάξιο των δύο αδερφών και ανήκουν, σύμφωνα με τα εγκληματολογικά εργαστήρια, στο θύμα.
Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν επικεντρώσει από την αρχή τις υποψίες των Αρχών καθώς ήταν γνωστό ότι δεν είχαν καλές σχέσεις με τον 70χρονο.

Είχαν επίσης πληροφορία ότι την ημέρα της εξαφάνισης, το αυτοκίνητο του θύματος βρέθηκε κοντά στην επιχείρηση των δύο αδερφών, οι οποίοι τότε κλήθηκαν να δώσουν κατάθεση, υποστηρίζοντας ότι δεν γνωρίζουν το παραμικρό.

Με βάση τα ευρήματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, κάμερες ασφαλείας, άρση τηλεφωνικού απορρήτου, σάρωση κεραιών και καταθέσεις, η ΕΛΑΣ πιστικέ ότι ο 70χρονος δολοφονήθηκε.

Πηγή πληροφοριών: cretalive.gr

Δείτε ακόμη:

Νέα βόμβα για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη-Εμπλοκή ανθρώπων του FBI

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ