Θέμα

Ελένη Τοπαλούδη: Ομόφωνα ένοχοι οι κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ομαδικό βιασμό!

Ελένη Τοπαλούδη: Ομόφωνα ένοχοι οι κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ομαδικό βιασμό!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ελένη Τοπαλούδη δολοφονήθηκε εν ψυχρώ αφού πρώτα βασανίστηκε με φρικτό τρόπο και σήμερα, Παρασκευή 15.05.2020, η ελληνική Δικαιοσύνη… μίλησε.

Έτσι, ομόφωνα ένοχοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ομαδικό βιασμό από κοινού κρίθηκαν και οι δυο κατηγορούμενοι για την φρικτή δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία καθυστέρησε καθώς η εισαγγελέας εμφανίστηκε πριν από λίγο στο δικαστήριο και μάλιστα κατά την είσοδό της καταχειροκροτήθηκε.

Ελένη Τοπαλούδη: Αμίλητοι οι κατηγορούμενοι

Πλέον αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου επί των ποινών. Είχε προηγηθεί η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, η οποία είχε ζητήσει τη ενοχή των δυο κατηγορουμένων της υπόθεσης του 23χρονου Ροδίτη και του 21χρονου συγκατηγορουμένου του.

Δίκη Τοπαλούδη: Οι δικηγορικοί σύλλογοι ζητούν πειθαρχική δίωξη της εισαγγελέως!

Οι δυο κατηγορούμενοι άκουσαν αμίλητοι την απόφαση του δικαστηρίου για την ενοχή τους, η οποία συνεπάγεται για αυτούς -σε περίπτωση που δεν τους αναγνωριστούν ελαφρυντικά- ισόβια κάθειρξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εισαγγελέας μπαίνοντας στη δικαστική αίθουσα χειροκροτήθηκε από μέλη του ακροατηρίου.

Πριν από λίγο βγήκε από το δικαστήριο η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Ο eretikos.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας μεταφέρει οποιαδήποτε νεώτερη εξέλιξη, εν αναμονή και της απόφασης για τις ποινές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X