Ελλάδα

Δολοφονία Μέγαρα: Τα πρώτα λόγια του 50χρονου που σκότωσε τον κουνιάδο του

Δολοφονία Μέγαρα: Τα πρώτα λόγια του 50χρονου που σκότωσε τον κουνιάδο του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δολοφονία Μέγαρα: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

«Δεν θυμάμαι τίποτα, δεν θυμάμαι τι έκανα», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς ο 51χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος μετά το στυγερό έγκλημα που διέπραξε, σκοτώνοντας τον κουνιάδο του και τραυματίζοντας σοβαρά την γυναίκα του.

Οι αποκαλύψεις του ξαδέρφου της 43χρονης

Σήμερα, ο ξάδερφος της 43χρονης είπε στον ΣΚΑΪ ότι η γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Θριάσιο. Όπως τόνισε, η γυναίκα έχει τρία παιδιά, ωστόσο τη στιγμή της δολοφονίας, ήταν παρόν μόνο το ένα από τα τρία της παιδιά. Μάλιστα, εξήγησε ότι ήταν το μικρότερο και γι’ αυτό “μάλλον δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί”.

“Πάθαμε σοκ. Δεν είχαμε αντιληφθεί τίποτα. Ήταν απροειδοποίητη η επίσκεψη. Δεν το περίμενε κανείς και για τέτοιο λόγο να γίνεται αυτό”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης της δολοφονίας στα Μέγαρα, πρόκειται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή, σήμερα, στις 18:00, ενώ θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X