Ελλάδα

Δολοφονία στην Κω: Ίχνη από την παλάμη του Μπαγκλαντεσιανού στον λαιμό της Αναστάζια

Δολοφονία στην Κω: Ίχνη από την παλάμη του Μπαγκλαντεσιανού στον λαιμό της Αναστάζια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δολοφονία στην Κω: Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο η 27χρονη Αναστάζια Ρουμπίνσκα από την Πολωνία, η σορός της οποίας βρέθηκε χθες, Κυριακή, σε έναν βάλτο, στην περιοχή Αλυκές της Κω.

Οι υποψίες από την πρώτη στιγμή έχουν πέσει πάνω στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που συνάντησε την άτυχη κοπέλα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Ο 32χρονος αναμένεται το μεσημέρι να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Οι αστυνομικοί που τον ρωτούν συνέχεια για την υπόθεση έχουν διαπιστώσει, μάλιστα, ότι ο 32χρονος έχει αρχίσει να πέφτει σε αντιφάσεις καθώς ενώ αρχικά είχε υποστηρίξει ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την Αναστάζια, με τη θέλησή της, τις τελευταίες ώρες εμφανίζεται να λέει ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ παρουσιάζοντας την εκδοχή ότι συναντήθηκαν μόνο για να πάρει χασίς.

Την ίδια ώρα στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχει μπει το πού και πώς βρέθηκε η σορός της άτυχης 27χρονης στο σημείο στο οποίο εντοπίστηκε καθώς η μακάβρια ανακάλυψη έγινε σε περιοχή που είχαν «χτενίσει» επί έξι ημέρες οι συμμετέχοντες στις έρευνες χωρίς να εντοπίσουν το άψυχο κορμί της Αναστάζια.

Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι το σημείο στο οποίο βρέθηκε η σορός της 27χρονης ήταν κοντά στο το τελευταίο στίγμα από το κινητό της το οποίο τα προηγούμενα 24ωρα βρέθηκε χωρίς την κάρτα SIM σε άλλο σημείο, συνδυασμός που δείχνει ότι αυτός που αφαίρεσε την SIM το έκανε μετά το φονικό.

Περισσότερο «φως» στις συνθήκες θανάτου της 27χρονης αναμένεται να δώσει τις επόμενες ώρες η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της κοπέλας καθώς δεν αποκλείεται η άτυχη Αναστάζια να ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν γυμνή και τυλιγμένη σε ένα σεντόνι μέσα σε σακούλα σκουπιδιών, σκεπασμένη με κλαδιά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X