Ελλάδα

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: «10 μέρες κοιμόμουν δίπλα του»

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: «10 μέρες κοιμόμουν δίπλα του»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έγκλημα στο Χαλάνδρι- Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε το πρωί της Κυριακής η 56χρονη Γερμανίδα που κατηγορείται για την δολοφονία του 64χρονου μεσίτη, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί στο διαμέρισμα που συγκατοικούσαν στο Χαλάνδρι.

Η κατηγορούμενη πήρε προθεσμία μέχρι την επόμενη Τετάρτη για να απολογηθεί.

Οι αποκαλύψεις της Γερμανίδας συντρόφου του μεσίτη προκαλούν ανατριχίλα.

Η 56χρονη Γερμανίδα που κατηγορείται για τη δολοφονία του μεσίτη συμπεριφερόταν σαν  να ήταν ακόμα στη ζωή.

«Είχα καταλάβει ότι πέθανε αλλά δεν το πίστευα και μου άρεσε να είμαι δίπλα του. Το χρειαζόμουν. Από τότε τις επόμενες 10 μέρες ξάπλωνα και κοιμόμουν δίπλα του γιατί ένιωθα ότι ήταν ακόμη κοντά μου» αναφέρει για τον άτυχο άνδρα.

«Αυτές τις 10 μέρες ζούσα σαν να ήμουν μαζί του. Πήγαινα σούπερ μάρκετ, του μιλούσα, μαγείρευα και για τους δυο μας. Εμένα με ανησυχούσε μην έρθει και τον ψάξει κανένας», δήλωσε η κατηγορούμενη.

Η Γερμανίδας συντρόφου του μεσίτη παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι έβαλε 5-6 ηρεμιστικά στο ρόφημα του άτυχου μεσίτη, για να ηρεμήσει μετά από καβγά που είχαν.

Όταν επέστρεψε στο διαμέρισμα τον βρήκε νεκρό,και ισχυρίζεται ότι είναι αθώα.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι αστυνομικοί τον βρήκαν με σακούλα στο κεφάλι …

Η κυνικότητα της Γερμανίδας

Η γυναίκα θα εξεταστεί και από ψυχολόγο…

Έμεινε δίπλα στο πτώμα του συντρόφου της για μέρες ! Είχε κάνει αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Facebook για μνημόσυνο…

Ανέβασε φωτογραφίες, του άτυχου 64χρονου και της ίδιας, σε χαρούμενες στιγμές τους.

Έκθεση του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή ο θάνατος του θύματος είχε επέλθει περίπου δύο μήνες προ της ανεύρεσης του πτώματος, η οποία βρέθηκε τυλιγμένη με σεντόνια, δεμένα με ιμάντες και κολλητική ταινία, ενώ στο κεφάλι ήταν τοποθετημένη νάιλον σακούλα.

Πηγές μας πληροφορούν ότι η αιτία του καβγά τους, ήταν πως η 56χρονη πίστευε ότι υπάρχει άλλη γυναίκα στην ζωή του μεσίτη.

Ενώ δήλωσε πως του έριξε αρκετά ηρεμιστικά χάπια στη πορτοκαλάδα του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η γυναίκα έμεινε για περίπου 15 μέρες δίπλα στο πτώμα έφυγε όταν άρχισε να υπάρχει έντονη δυσοσμία, ενώ εκτιμάται ότι έκανε προσπάθεια να διαφύγει οδικώς προς την Γερμανία…

Δείτε ακόμη:

Χονγκ Κονγκ: Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του το μοντέλο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X