Ελλάδα

Φωτιές άναψαν τα χειροφιλήματα του Χατζηνικολάου και του Παπαχελά

Φωτιές άναψαν τα χειροφιλήματα του Χατζηνικολάου και του Παπαχελά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μ’ αρέσουν, δεν μπορείτε να φαντασθείτε πόσο μ’  αρέσουν οι καβγάδες των πρωτοκλασάτων δημοσιογράφων. Τρελαίνομαι. Και όσο πιο βαριά τα ονόματα, τόσο πιο χοντρά αυτά που ενδέχεται να δουν το φως της δημοσιότητας.

Να, δείτε τι έγινε με αφορμή τη συνέντευξη που πήρε ο Νίκος Χατζηνικολάου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δύο μέρες αργότερα, την Τετάρτη, ένα σκίτσο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Καθημερινή, που διευθύνει ο Αλέξης Παπαχελάς. Η γελοιογραφία απεικονίζει τον εκδότη της Real, να γλύφει το χέρι του Kυριάκου Μητσοτάκη.


Λογικό ήταν να ανέβει το αίμα στο κεφάλι του Νίκου Χατζηνικολάου. Η αντίδρασή του ήταν εξίσου σκληρή, καθώς με ένα tweet, που αναπαρήγαγε τη γελοιογραφία του Ηλία Μακρή στην «Κ», σχολίασε: «Κουίζ για προχωρημένους: Ποιος διευθυντής καθημερινής εφημερίδας μετέχει στον πρωινό καφέ ισχυρής πρεσβείας και γλύφει το χέρι του πρέσβη κατά την έναρξη και κατά τη λήξη της συνεδρίασης;» Και όποιος δεν καταλαβαίνει ποιον εννοεί ας κοιτάξει που δημοσιεύτηκε το σκίτσο.

Μάλιστα ο Νίκος Χατζηνικολάου επανήλθε με νέο tweet: «Αύριο νέο κουίζ! Για διευθυντή εφημερίδας που παίζει παιχνίδια πίσω από την πλάτη του αφεντικού του, εξυπηρετώντας… αφιλοκερδώς τα συμφέροντα εταιρείας συμφερόντων συγγενούς υπουργού!».

Οι κακές γλώσσες λένε, πως τις πολύ όμορφες αποκαλύψεις μας τις στερεί κυβερνητικός παράγοντας, που παρενέβη για να σταματήσει η κόντρα, γιατί ποιος ξέρει τι άλλα θα μάθαινε το πόπολο. Κι΄ αυτό, όπως υποπτεύεστε δεν είναι και τόσο καλό για την κυβερνητική παράταξη. Ποιο; Να κυλιούνται στα λασπόνερα δύο φιλικά της συγκροτήματα…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X