Ελλάδα

Η κατσαρίδα της δημοσιογραφίας “πυροβολεί” Μεϊμαράκη

Η κατσαρίδα της δημοσιογραφίας “πυροβολεί” Μεϊμαράκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το θράσος της “κατσαρίδας της δημοσιογραφίας”  (κατά κόσμον Κωνσταντίνος Μπογδάνος) είναι απύθμενο. Εφτασε στο σημείο να τον “πυροβολήσει”  για το προφανές τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ποιο είναι το προφανές; Η πρόταση για το Νόμπελ ειρήνης είναι τιμητική για τη χώρα, για οποιαδήποτε χώρα.

Ως “κατσαρίδα της δημοσιογραφίας”  δεν αντέχει στον πειρασμό και υποκύπτει στην αμετροέπεια να αναφερθεί και να κάνει συνειρμούς με τον Μουσολίνη, τον Χίτλερ και τον Στάλιν, σε μία προσπάθεια να εκθέσει ακόμα περισσότερο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Και επειδή η αλαζονεία της “κατσαρίδας της δημοσιογραφίας” δεν έχει όρια, αποκαλύπτει βλακωδώς τις μύχιες επιδιώξεις της ακραίας δεξιάς πλευρά της ΝΔ που εκφράζουν Αδωνις και Βορίδης. Να διώξουν δηλαδή τους καραμανλικούς από τη ΝΔ.

Απολαύστε το στριπτίζ της “κατσαρίδας της δημοσιογραφίας” διαβάζοντας ορισμένες απόψεις που εκφράστηκαν στο twitter και προπαντός τις δικές του απαντήσεις.

Επισκέπτης: Ψηφίζουμε ΝΔ για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε καταλάβει ότι οι καραμανλικοί δε θα ψηφίσουν ούτε τον εαυτό τους. Προχωράμε χωρίς αυτούς. Και φυσικά θυμόμαστε. Τα πάντα.
Κατσαρίδα της δημοσιογραφίας: Ολόσωστος.
Επισκέπτης: Κωνσταντίνε μετά από όλα αυτά στηρίζεις το κόμμα αυτό; Άδωνις, Βοριδης και κανα 2 ακόμα είναι αξιόλογοι εκεί μέσα, ακόμα σκέφτομαι τον σιχαμένο τρόπο που σε άφησαν στην άκρη.
Κατσαρίδα της δημοσιογραφίας (εδώ μεταμορφώνεται σε γυμνοσάλιαγκα και γλείφη τον Κυριάκο): Ο παραταξιακός μου πατριωτισμός δεν πεθαίνει από έναν άκομψο χειρισμό (έτσι αποκαλεί το φτύσιμο μετά τις ακροδεξιές κορώνες του). Επίσης, πιστεύω ακόμα ότι αυτή η ηγεσία αξίζει να στηριχθεί. Παραδέχθηκα τον Κυριάκο τη μέρα που κόντρα σε όλους δεν ψήφισε Πάκη. Θέλω να τον δω να καθαρίζει το κόμμα από τον μπλε συριζα ως απόλυτος κυρίαρχος.
Διαβάστε τώρα και τη δική του ανάρτηση στο twitter: «Στην ίδια λογική, τιμητική για την Ιταλία η πρόταση για Νομπελ στον Μουσολίνι, για την ΕΣΣΔ αυτή στον Στάλιν, για τη Γερμανία αυτή στον Χίτλερ – και οι τρεις είχαν προταθεί για το βραβείο. Επίσης, τέτοιες δηλώσεις αντιπολιτεύονται τον Τσίπρα ή τον Κυριάκο»;

Πάντα τέτοια στήριξη να προσφέρεις στον Κυριάκο “κατσαρίδα της δημοσιογραφίας” και ο Αλέξης Τσίπρας θα πανηγυρίζει.

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X