Ελλάδα

Η παγίδα του Μητσοτάκη στον Σαμαρά

Η παγίδα του Μητσοτάκη στον Σαμαρά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εγκλωβισμένος στην παγίδα που του έστησε ο πρωθυπουργός βρίσκεται ο Αντ. Σαμαράς, καθώς όπως φαίνεται κινδυνεύει να μείνει πολιτικά στα αζήτητα.

Μετά το φιάσκο με την Κομισιόν (τελικά έγινε και αντιπρόεδρος ο Μαργαρίτης Σχοινάς, θέση που διεκδικούσε με πάθος ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είπε ότι του διεμήνυσαν πως δεν θα γίνει Ελληνας αντιπρόεδρος) μία επιλογή υπάρχει . Αυτή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ομως ακόμα και στην απίθανη, όπως δείχνουν τώρα οι οιωνοί, περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος ο Αντ. Σαμαράς,  τα πράγματα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα για τον ίδιο. Βλέπετε θα κληθεί να υπογράψει όλα τα κεφάλαια  της συμφωνίας των Πρεσπών, βάζοντας την υπογραφή του κάτω από το όνομα  Βόρεια Μακεδονία.

Με δεδομένο πάντως ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει να έχει προβλήματα με το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., πολύ δύσκολα θα προχωρήσει στην επιλογή Σαμαρά για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Και επειδή ο Αντώνης Σαμαράς είναι οξύθυμος και πολύ παρορμητικός άνθρωπος, λέτε τελικά ο Μεσσήνιος πολιτικός, να γίνει μοιραίος άνθρωπος και γι αυτή την κυβέρνηση. Να ρίξει  δηλαδή για δεύτερη φορά κυβέρνηση με αρχηγό Μητσοτάκη;

Πολύ δύσκολο, αλλά ποτέ μη λες ποτέ, όπως λέει και ο Τζέημς Μποντ…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X