Ελλάδα

Κόντρες στη ΝΔ για τους πρόσφυγες

Κόντρες στη ΝΔ για τους πρόσφυγες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το τίμημα της σκληρής προπαγάνδας της στο προσφυγικό, φαίνεται ότι άρχισε να πληρώνει η ΝΔ. Με το που έγινε γνωστό ότι η κυβέρνηση  ψάχνει χώρους για τις φυλακές μεταναστών (για τις οποίες χρησιμοποιεί την φράση «κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα»)  ξεκίνησαν οι αντιδράσεις σε τοπικό επίπεδο ,αλλά και κοινοβουλευτικό.

Η πληροφορία  ότι ο   Μιχάλης Χρυσοχοΐδης  καλοβλέπει  ένα στρατόπεδο στα Γρεβενά,  έγινε αφορμή για να βγει στο αντάρτικο ο τοπικός βουλευτής της ΝΔ,  Ανδρέας Πάτσης,  ο οποίος με δήλωση του έστειλε ένα σαφέστατο μήνυμα στο Μέγαρο Μαξίμου..

 Ο βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε  την διαφωνία του με το συγκεκριμένο σχέδιο, υπενθυμίζοντας μάλιστα στο Μαξίμου και την Κατεχάκη ότι… εκπροσωπεί τον λαό των Γρεβενών

«Τα Γρεβενά έχουν ήδη σηκώσει ένα δυσβάσταχτο για τις δυνατότητες τους βάρος όλα αυτά τα χρόνια, με την εγκατάσταση των μεταναστών στα ξενοδοχεία του ορεινού όγκου, γεγονός που οδήγησε στην καταστροφή του τουρισμού και στον μαρασμό της τοπικής οικονομίας ανέφερε στην επιστολή του ο βουλευτής της ΝΔ και κατέληξε : Συνεπώς, μια τέτοια απόφαση δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή σε καμία περίπτωση».

Με αυτή την τελευταία φράση, το στέλεχος της ΝΔ φαίνεται να «απειλεί» το Μαξίμου ότι θα φτάσει το «αντάρτικο» μέχρι τέλους .

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X