Μαύρο στους γυρολόγους των κομμάτων…

γυρολόγους
Πληθαίνουν οι γυρολόγοι των κομμάτων

Είμαστε ηλίθιοι. Η τουλάχιστον έτσι μας αντιμετωπίζουν ορισμένοι πολιτικοί. Νομίζουν ότι μπορούν να μας σερβίρουν ότι θέλουν, ότι επιτάσσει η προπαγάνδα και εμείς αντί να τους τιμωρήσουμε, να τους επικροτούμε.

Να, για παράδειγμα, βγαίνουν ορισμένοι πολιτικοί, οι οποίοι απέδρασαν από τα μικρά κόμματα όταν διαπίστωσαν ότι καταποντίζονται,  σπεύδοντας σε μεγαλύτερα με την ελπίδα να εκλεγούν βουλευτές και μας παραδίδουν μαθήματα πολιτικής ηθικής.

Ονόματα δεν θα πούμε γιατί δεν έχουν καμία σημασία, ούτε αξία, αφού τέτοιες άθλιες συμπεριφορές τις συναντάμε στο μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού φάσματος.

Και το ερώτημα που τίθεται είναι: Θα τους επιτρέψουμε να μας θεωρούν ηλίθιους ή στην καλύτερη περίπτωση ως έχοντες μνήμη χρυσόψαρου ή θα τους τιμωρήσουμε; Δεν είναι υποχρεωτικό να αλλάξουμε κόμμα, αλλά ας μην επιβραβεύσουμε με την ψήφο μας τους γυρολόγους της πολιτικής. Ολους τους γυρολόγους. Γιατί δεν πιστεύω ότι μεταγράφηκε κάποιος από αυτούς για λόγους ιδεολογικούς ή γιατί είδε ξαφνικά το πολιτικό φως το αληθινό. Την πόρτα ανοιχτή είδε και τρούπωσε μήπως και βγει βουλευτής. Μαύρο λοιπόν στους γυρολόγους. Εχουμε ηθική υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας…

Ο Προβοκάτορας

Μας άφησε άφωνους η Ντόρα Μπακογιάννη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιλογές