Ελλάδα

Ο άκρατος ύμνος στην κυβέρνηση και η γκάφα του δημοσιογράφου

Ο άκρατος ύμνος στην κυβέρνηση και η γκάφα του δημοσιογράφου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εμπλεος ενθουσιασμού ο συνάδελφος γράφει, σε ακραία φιλοκυβερνητικό σάιτ, για τα κατορθώματα της κυβέρνησης στην οικονομία. Γράφει για το δυνατό χαρτί της κυβέρνησης που είναι η οικονομία, τα αποτελέσματα που γίνονται απτά για τους πολίτες υμνεί (όπως οι αυξήσεις μισθών και συντάξεων των 1,7 ευρώ από τη μείωση των φόρων ε, συνάδελφε;) και σταματημό δεν έχει.

Ο οίστρος του συναδέλφου έφτασε και στα πόσα περισσότερα θα δώσει η κυβέρνηση στους πολίτες το 2020, χάρη στην αύξηση του ΑΕΠ, η οποία σύμφωνα με κάποιους στην κυβέρνηση, όπως γράφει, θα είναι 2,5%. Και να οι ύμνοι για την τρομερή επιτυχία του 2,5%, να οι κορόνες και παρακάτω οι ευδαίμονες κυβερνητικοί αξιωματούχοι που μοιράζουν χρήμα με ουρά.

Μόνο που από τον ενθουσιασμένο συνάδελφο διέλαθε μία λεπτομέρεια. Πως στον προϋπολογισμό η κυβέρνηση προβλέπει αύξηση του ΑΕΠ 2,8% για το 2020. Τι σημαίνει αυτό; Περίπου καταστροφή για τα κυβερνητικά σχέδια, αφού δεν θα υπάρχει ο δημοσιονομικός χώρος για να υλοποιήσουν την πολιτική τους, να μειώσουν εισφορές, να προχωρήσουν σε μειώσεις φόρων, να μοιράσουν χρήμα στο πόπολο, όπως περίπου υπονοεί ο έμπλεος ενθουσιασμού συνάδελφος στο ακραία φιλοκυβερνητικό σάιτ, που βλέπει μόνο κυβερνητικά κατορθώματα και σούπερ επιτυχίες εντός, εκτός και επί τα αυτά, και το οποίο συνήθως υμνολογεί κυβέρνηση και Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως για παράδειγμα για τις γενναίες αυξήσεις του 1,7 ευρώ…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X