Ελλάδα

Ο Διαματάρης “καρφώνει” άγρια την Γκερέκου

Ο Διαματάρης “καρφώνει” άγρια την Γκερέκου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Αντώνης Διαματάρης, ο υφυπουργός Απόδημου Ελληνισμού, που αποχώρησε από την κυβέρνηση, “καρφώνει” άγρια την Αντζελα Γκερέκου. «Κρατάει κανείς το “μαγαζί” εκεί στην Υπηρεσία Τουρισμού της Ελλάδας;» γράφει χωρίς περιστροφές σε ανάρτησή του.

Ας τα πάρουμε από την αρχή: Οι New York Times δημοσίευσαν πριν τρεις ημέρες ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ταξιδιωτικό αφιέρωμα με 52 μέρη να επισκεφτεί κανείς το 2020. Στα 52 αυτά μέρη υπάρχουν περιοχές όπως η Σικελία, η Κρακοβία, το Τόκυο, η Γροιλανδία, όμως απουσιάζει πλήρως κάποιος ελληνικός προορισμός.

«Tο Travel Section της @nytimes προτείνει “52 μέρη να επισκεφτεί κανείς το 2020.” 52! Κι όμως η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται σ’ αυτά. Γιατί κύριοι του Τουρισμού;», αναρωτιέται στο Twitter ο Αντώνης Διαματάρης, ενώ μεταφράζοντας την ανάρτηση και στα αγγλικά (για να μην μείνει κανείς χωρίς να έχει καταλάβει τι λέει), ρωτάει με ακόμη πιο δηκτικό τρόπο «κρατάει κανείς το “μαγαζί” εκεί στην Υπηρεσία Τουρισμού της Ελλάδας;».

Συνοδεύει μάλιστα τις αναρτήσεις με μια φωτογραφία των Καρυάτιδων από το Ερέχθειο στην Αθήνα.

Και βεβαίως ο Αντώνης Διαματάρης έχει απόλυτο δίκιο. Είναι απαράδεκτο η χώρα μας να απουσιάζει από τέτοια και τόσο μεγάλης εμβέλειας αφιερώματα σε τουριστικές περιοχές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X