Ελλάδα

Ο Κικίλιας, το διδακτορικό, το μπράβο και ο λάκκος της φάβας…

Ο Κικίλιας, το διδακτορικό, το μπράβο και ο λάκκος της φάβας…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Προβοκάτορας ήταν έτοιμος να πει συγχαρητήρια στον Βασίλη Κικίλια. Δεν θα δίσταζε να πει μπράβο στον υπουργό Υγείας, που “κλάδεψε”  κυριολεκτικά υποψήφιο για τη θέση του διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, γιατί κατέθεσε πλαστό βιογραφικό.

Μπράβο είπε. Να και ένας υπουργός που δεν διστάζει να πάρει το κλαδευτήρι για λόγους ηθικής τάξης. Αλλά δεν πρόλαβε να το γράψει και να το αναρτήσει.  Λίγο πριν το κάνει προέκυψαν δηλώσεις του Γιώργου Τοπαλίδη ( ο άνθρωπος που αποκεφαλίστηκε) στο ethnos.gr, σύμφωνα με τις οποίες δεν κατέθεσε τίποτα πλαστό στο βιογραφικό. Και το θέμα, όπως καταλαβαίνετε μπερδεύεται. Γίνεται κάτι σαν γόρδιος δεσμός και κάποιος πρέπει να αρπάξει πάλι το σπαθί… (Πάντως ο Κικίλιας πήρε αμέσως το κλαδευτήρι, γιατί όπως υποστηρίζει ήταν πλαστό το βιογραφικό διότι αναγραφόταν ότι Γιώργος Τοπαλίδης κατείχε διδακτορικό, το οποίο όμως δεν είχε).

Τι λέει, όμως ο άμεσα ενδιαφερόμενος; Υποστηρίζει πως δεν παρέδωσε πλήρες βιογραφικό. Δεν ανέφερε όλα τα πτυχία του και ουσιαστικά παρέδωσε μία περιγραφή βιογραφικού. Και προσθέτει με έμφαση ότι ανήκει στο διδακτικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και ότι για τη θέση αυτή το μεταπτυχιακό είναι προαπαιτούμενο.

Και τώρα το κρίσιμο ερώτημα που πλανάται και απαιτεί το σπαθί του…Κικίλια, για να κοπεί ο γόρδιος δεσμός, είναι αν (στην περιγραφή έστω του βιογραφικού) αναγράφεται η λέξη διδακτορικό.

Εύκολη, ευκολότατη η λύση κύριε Κικίλια. Δώσε στη δημοσιότητα το βιογραφικό να δούμε τι γράφει και αν αναφέρεται η λέξη διδακτορικό, θα σου δώσουμε όσα μπράβο θέλεις. Αλλιώς κάποιο λάκκο  έχει η φάβα (ειδικά αν είναι και Σαντορίνης)…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X