Αρχικά ο Απόστολος Δοξιάδης με ανάρτησή του στο Facebook, είχε πει μπράβο στους ευρωβουλευτές Άννα Μισέλ Ασημακοπουλου και τον Εμμανουληλ Φράγκο που ψήφισαν υπέρ της συγκεκριμένης απόφασης, ενώ στράφηκε εναντίον στους «δειλούς απόντες, τους ασπόνδυλους του λευκού, και όσους καταψἠφισαν το ψἠφισμα αξίζει ακαίραια η ντροπή της στάσης τους».

https://www.facebook.com/apostolos.doxiadis/posts/10156599539683848

Το δεύτερο σκέλος έφερε την απάντηση του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιου Κυμπουρόπουλου, ο οποίος με ποστάρισμα του στο Facebook ανέφερε, «αρνούμαι να σχολιάσω την έμμεση αναφορά περισπούδαστου ανδρός στο πρόσωπό μου. Κι αυτό, όχι για λόγους σνομπισμού, αλλά ακριβώς γιατί ο χαρακτηρισμός «ασπόνδυλοι του λευκού» δεν είχε…τη βαρύτητα της ονομαστικής αναφοράς».

«Πιθανολογώ, δε, ότι στα πλαίσια της αστικής ευγένειας που θέλουμε να μας διακρίνει, θα ακολουθήσει μια “συγνώμη για τον ατυχή χαρακτηρισμό, σε καμία περίπτωση κ. Κυμπουρόπουλε δεν σας αφορούσε προσωπικά”» , προσθέτει στην ανάρτηση του.

«Σεβόμενος τις προσωπικές μου αρχές και αξίες, τον ιδρυτή του κόμματος που εκπροσωπώ, τους συναδέλφους των ευρωπαϊκών κομμουνιστικών κομμάτων, επέλεξα το λευκό σε μια εποχή που εύκολα μπορεί να επιστρέψει στο μαύρο», συνέχισε.

«Θα ήθελα, τέλος, να σας διαβεβαιώσω ότι στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού που έχω επιλέξει να δρω, σεβόμενος την εμπιστοσύνη των δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων, ψηφίζω μελετώντας στοιχεία, κάπου μακρυά από τον οπαδικό κομματισμό», καταλήγει ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

https://www.facebook.com/eUkympouropoulos/posts/422511225067181

Δείτε ακόμη:

ΠΟΑΣΥ: Σε βάρος της αποστολής του αστυνομικού ο έλεγχος εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου

Βορίδης: Πώς θα χτυπήσουμε τις παράνομες ελληνοποιήσεις γάλακτος

Συναγερμός για την αφρικανική πανώλη στην Ελλάδα

Πόθεν Έσχες: Οι εκατομμυριούχοι, τα φτωχαδάκια και τα περίεργα της Βουλής