Αθλητισμός

Ο υπεύθυνος για το χάλι του Παναθηναϊκού

Ο υπεύθυνος για το χάλι του Παναθηναϊκού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ως Προβοκάτορας που είμαι θα το πως εντελώς προβοκατόρικα. Εσείς οι Παναθηναϊκοί δεν πρόκειται να δείτε ομάδα της προκοπής. Δεν πρόκειται να διεκδικήσετε πρωτάθλημα, ούτε να ζήσετε τις ημέρες της δόξας του παρελθόντος με αποκορύφωμα το Γουέμπλεϊ και τον τελικό με τον Αγιαξ του Κρόιφ.

Οχι, δεν φταίει ο Δώνης, ούτε οι παίκτες. Ο υπεύθυνος είναι ο αρχηγός, ο καπετάνιος. Και όσο ο Γιάννης Αλαφούζος δεν αποφασίζει να επενδύσει (προσοχή στη λέξη. Επενδύσει όχι ξοδέψει) στην ομάδα, το τριφύλλι δεν πρόκειται να δει άλλες ημέρες δόξας.

Οσο δεν επενδύει οι διαιτητές θα αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟ σαν μεσαία ομαδούλα και όποτε γουστάρουν θα τον κατακρεουργούν, χωρίς να έχουν να φοβηθούν τίποτα. Οσο η διοίκηση είναι απούσα, ο ΠΑΟ θα είναι το κλωτσοσκούφι των μεγαλύτερων.

Σκληρά λόγια. Αλλά αληθινά λόγια. Αληθινά για όσους αγαπούν τον Παναθηναϊκό και τον θέλουν πάλι πρωταγωνιστή, τον θέλουν περήφανο και όχι αξιολύπητο, τον θέλουν να διαπρέπει στην Ευρώπη.

Το χειρότερο όλων είναι πως σας στερούν και το όνειρο. Δεν μπορείτε, εσείς οι Παναθηναϊκοί να ονειρεύεστε, όσο ο Γιάννης Αλαφούζος δεν κάνει και ο ίδιος όνειρα για την ομάδα.

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X