Αθλητισμός

Πολύ σκληρή κόντρα Μαρινάκη-Κόκκαλη

Πολύ σκληρή κόντρα Μαρινάκη-Κόκκαλη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέο επεισόδιο στην πολύ μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και την οικογένεια Κόκκαλη, που ξέσπασε πριν από μερικούς μήνες.

Αυτή τη φορά “απασφάλισε” ο Κόκκαλης! Σύμφωνα με καταγγελίες του, εκτός γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» τον άφησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Ο γιος του ιστορικού προέδρου των «ερυθρόλευκων» Σωκράτη Κόκκαλη, του ανθρώπου που επί των ημερών του χτίστηκε το νέο Καραϊσκάκη, με ανάρτησή του στα social media αναφέρει πως πλέον δεν του δίνουν εισιτήρια για τα παιχνίδια της πειραϊκής ομάδας!

Αλλά και πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός διέκοψε τη μίσθωση της σουίτας που διατηρούσε η οικογένεια Κόκκαλη στο γήπεδο, του οποίου έβαλε τα θεμέλια!

Μάλιστα στο αιχμηρό σχόλιό του, κάνει λόγο για τον «Αρχηγό», ο οποίος, «αποφασίζει ποιος είναι Ολυμπιακός» θέλοντας ουσιαστικά να φωτογραφίσει τον υπεύθυνο για τον αποκλεισμό της οικογένειας Κόκκαλη από το γήπεδο.

Κεραυνός χτυπάει ποδοσφαιριστές την ώρα του αγώνα (vid)

«Παιδιά, μην με παίρνετε για εισιτήρια, ούτε εμένα μου δίνουν και διέκοψαν και τη μίσθωση της σουίτας που μισθώναμε από τότε που χτίσαμε το γήπεδο. Ο Αρχηγός αποφασίζει ποιος είναι Ολυμπιακός. Θρύλε γερά» έγραψε ο Πέτρος Κόκκαλης.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Πέτρος Κόκκαλης

Κόκκαλης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X